Aktywne Wpisy
keppo +171
Wyoming_ 0
Takie coś pojawiło mi sie pod okiem w ciagu jednego dnia. Dermatologa mam na drugą połowę lutego. Dość twarde, w dotyku nie boli. Martwić sie czy nie?
#dermatologia #chorujzwykopem #zdrowie
#dermatologia #chorujzwykopem #zdrowie
#twitter #elonmusk #bekazlewactwa #4konserwy
@trespasser: Mnie najbardziej śmieszy że chyba 90% ludzi myśli że miliarderzy mają ten swój majątek w gotówce i mogą go od tak wydawać kiedy chcą i na co chcą. xD
@kaarp: problemem sa lokalne watażki, ktore by z------y cala zywnosc (tak jak teraz kradna) i zwykly afrykanski glodujacy gowno by z tego mial
@51431e5c08c95238: najśmieszniejsze jest to, że jakaś organizacja ogłosiła, że jeżeli Elon Musk przekaże im ileś tam... 2% swojego majątku to zlikwidują głód na świecie
no i Elon się zgodził, ale żeby przedstawili transparentny plan na co pójdą te pieniądze, w co zostaną zainwestowane itd
no i firma wymiękła
@trespasser: jeśli ludzie są biedni to dlatego że nie mają pieniędzy, wystarczy wydrukować więcej pieniędzy i im rozdać!
Curva - nie sądzę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°).
Chyba żartujesz, to przecież żaden plan. Takie działanie spowoduje tylko tyle, że przez rok nikt nie umrze z głodu w Afryce (ale za to - rozmnożą się jeszcze ze dwa lub trzy razy - bo tak robią prości
Komentarz usunięty przez moderatora