Aktywne Wpisy
zbrodnia_i_kawa +16
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
adrian1207 +546
Jak patrzę na wysyp ostatnich treści na wykopie to mam flashbacki z 2014. Dokładnie tak samo był promowany PiS wtedy - migranci, migranci, czarny zrobił to, muzułmanin zrobił tamto, ludzie bójcie się, bo Tusk nasprowadza.
Po czym doszli do władzy i sprowadzali 400tys/rok, informacje o problemach ustały. xD
Porażka po tępej propagandzie w TVP nie nauczyła, że należałoby się wysilić aby być choć odrobinę wiarygodnym? Może ludzie nie są AŻ TAK głupi
Po czym doszli do władzy i sprowadzali 400tys/rok, informacje o problemach ustały. xD
Porażka po tępej propagandzie w TVP nie nauczyła, że należałoby się wysilić aby być choć odrobinę wiarygodnym? Może ludzie nie są AŻ TAK głupi
Postanowiłem do sprawy podejść kreatywnie i jakoś zmotywować ludzi z osiedla. To jest wersja pierwsza, jednak mam przeczucie, że dialogi można by poprawić. Jakieś sugestie?
#humorobrazkowy #budownictwo #nieruchomosci #sasiedzi #ciekawostki
@Kouros: polacy nie lubią, jak im się mówi, jak mają coś robić. Stąd moje podejśćie... w stylu... nie składacie, to śmieciarze mają was za frajerów i oni zarabiają więcej. Moim zdaniem, to powinno mieć lepszy efekt. Nikt nie lubi być frajerem.
czasami mam wrazenie ze szkoda strzepic ryj, bo to nic nie
@srgs: nowe osiedle. Śmieci są zawsze gorącym tematem, na każdym zebraniu. Ci od wywozu, chcieli nam podwyższyć opłatę za śmieci, za rzekome niesortowanie. Sprawa w tym momencie jest w toku. Przy niesortowanych, opłata jest 2x
@ChareimUu: ale to nie chodzi o bałagan. Przecież oni tam nie mieszkają i burdel może im nie przeszkadzać. Problemem jest to, że my płacimy za dużo za wywóz.
Komentarz usunięty przez autora
@noisy: Gdzie jest tak drogo?
Pomysł z komiksem słaby. Daj kartkę z krótkim komunikatem w stylu: "Prosimy składać duże kartony przed wyrzuceniem. Zaoszczędzisz 21,37 zł miesięcznie na wywozie śmieci."
Tanim straszakiem może być atrapa kamery z migającą diodą led (są na baterie) + tabliczka, że teraz monitorowany, najlepiej pod kartką o kartonach.
Problemem jest natomiast faktycznie przepełnienie śmietników, panowie odbierający śmieci niechętnie chcą je zbierać z okolicy (zresztą to nie ich robota), jak dozorca nie uprzątnie to jest kiepsko.
@miras_m: otóż to.
@noisy: Nie, wszystko do mieszanego leci
Komentarz usunięty przez autora
@krzywenogi: mieszkańcy zapłacą więcej za dostawienie kolejnego pojemnika