Aktywne Wpisy

zielonka18 +2194
#cyckinawosp Edycja 2025
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako

Teuvo +59
niektórzy pewnie myślą że te moje wysrywy które tutaj publikuję to są jakieś bzdury wyssane z palca wymyślone dla contentu
otóż nie, ja nigdy nie kłamię a zwykle nawet nie koloryzuję
otóż nie, ja nigdy nie kłamię a zwykle nawet nie koloryzuję

źródło: 1000016915
Pobierz
Drugie w komentarzu.
#lotnictwo #pazp #flightradar24
źródło: comment_1651001990IShNKUewfTiFtiY8qjNapK.jpg
Pobierzźródło: comment_1651002007CB6Wlvq7m1Y9D7XjQTTn29.jpg
PobierzCo do kontrolerow, to zawsze byla czesc, ktora miala lepsze uklady z kierownikami itd. Tylko z tym robi sie porzadek personalnie, a nie uwala wszystkim pensje jak leci i ogranicza pracownikow wpływającym negatywnie na bezpieczeństwo
@Hylfnur: Typ jest z układu, więc nie warto go nawet słuchać. Kierownik robi porządki z układami to kierownik zły bo przecież powinien robić porządki tak jak układ sobie tego życzy xD
Kontrolerzy to są górnicy 2.0 tylko, że górników najdroższych na świecie jeszcze nie mamy, kontrolerów już tak ;)
Jak był covid to sami proponowali redukcje pensji i nikt nie miał problemu. Od końca 2021 roku ruch lotniczy wracał do poziomu sprzed COVID i w grudniu 21 wynosił 90% ruchu grudnia 2019, czyli rekordowego roku.
A jak porównujesz wynagrodzenia to może rób to w regionie? Cena roboczogodziny w EU to 119E, a w Polsce 120E? Czemu mieliby dostawać mniej? Agencja PAŻP dostaje środki w Euro od europejskiego podmiotu, więc dostają wynagrodzenie na porównywalnym poziomie do reszty Europy,