Wpis z mikrobloga

No i kupiłem sobie Brackie Imperial IPA x3 ze szkłem. Samo piwo, poza jakąś tam poprawnością w sumie niewiele niesie. Aromat ma słaby, w smaku lepiej, chociaż pod koniec robi się też nieciekawie. Ale jeden plus, ni #!$%@? nie czuć, że to 8,5% alko! Zdradliwa sucz :D A szejker miałem identyczny (jak to szejker) z #tesco za 2 zł :D #piwo #brackie
  • 7
  • Odpowiedz
@zachwiej: nie było już? Ja byłem w piątek u siebie ale nawet nie słyszeli o tym. Na liście birofilli jest, więc może dzisiaj zobaczę. U mnie szkła w mieście się nie dostanie, nawet w piwiarni warka nie było w ogóle. Przynajmniej tak mi powiedzieli :/
  • Odpowiedz
@Rajca: korposzmaty z Grupy Żywiec położyły sprawę kompletnie. Zero jakiegokolwiek zamysłu jeśli chodzi o dystrybucję produktu i organizację wydarzenia. Puścili towar na pałę na zasadzie: kto pierwszy ten lepszy i tyle było z uroczystej premiery. W Toruniu nie dostałem póki co, ale nie żałuję jakoś specjalnie, bo mam GP z Ciechana zakupionego w ODIDO, którego kierownik ogarnia temat.
  • Odpowiedz
Ja kupiłem swoje w sobotę w godzinach wieczornych w Tesco (ponoć w każdym Tesco w kraju ma buc dostępne) w Bytomiu i były pełne półki. Też myślałem że piwa nie ma bo ono nie stoi tam gdzie wszystkie inne piwa tylko było wystawione na specjalnym miejscu między regałami (tam gdzie zazwyczaj są promocję).
  • Odpowiedz