Aktywne Wpisy
W TYM TEMACIE UDAJEMY ŻE JEST ROK 1999
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
smilealittlebit +131
Dziś mi jakiś gość napisał, że #!$%@?ę głupoty mówiąc, że ceny w Paryżu i Krakowie są prawie identyczne.
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
Komuś portrecik?
XDDD
#bekazemnie #heheszki #tworczoscwlasna #rysujzwykopem #rysowanie #portret #logikarozowychpaskow #sztuka #takaprawda #mistrzpainta #rozowepaski #niebieskiepaski #komiks
#pokazmorde ##!$%@?
@Ytarka: To najważniejsze ʕ•ᴥ•ʔ
Daje 10% i portretuje każdego. Albo 15% i robimy ładnie tylko ładnych, ale sam opłacasz komisje do weryfikacji kandydatów.
@jony-terrt: nie chce zaprzeczać własnym słowom z przed chwili, ale to jest aktualnie największy komplement ever xD robie screena i zostawiam jako „ciekawostkę o mnie” jak już będę tą sławną.
10% i żadnej dyskryminacji, normalnie beka z każdego tak samo.
A nie, czekaj, za co ja Ci płace? XD