Proszę o polecenie jakiejś gierki na Ps4. Dotychczas najbardziej podobał mi się Wiedzmin i The Last of Us (dwie części) oraz Uncharted 4.
Gralem teraz trochę w Horizon Zero Dawn, jakos nie do końca w moim stylu bo nudne. Grałem w Ghost of Tsushima i tez nudne. Co polecacie? Waham się między Diablo 3, a Dying Light 1 - warto?
Mega lubię gierki, gdzie rozwijasz postać, jakies czary, ekwipunek itd. Chyba najbardziej szukam czegoś takiego, stąd zainteresowanie Diablo.
Mass effect trylogia , tam rozwijasz postacie przez 3 czesci gry , decydujesz kto przezywa , kto nie. Fajny koncepnt przyszlosci , duzo fajnych questow, ogolnie bardzo duzo do robienia , a ta trylogie uzywana zlapiesz gdziesz za okolo 100 zl. Z innych to final fantasy 7 remake , biomutant , i sprawdz gry studia quantic dreams , co prawda tam nie za bardzo rozwijasz postacie ale fabuly sa zawsze zajebiste.Ze starszych
A zauważyliście, że na tych protestach to są właściwie sami mężczyźni? A gdzie rolniczynie, hodowczynie, transportowczynie, przetwórczynie i inne agrobiznesmenki? Czy sprawy nie powinna zbadać pani ministra do spraw równości?
Gralem teraz trochę w Horizon Zero Dawn, jakos nie do końca w moim stylu bo nudne. Grałem w Ghost of Tsushima i tez nudne. Co polecacie? Waham się między Diablo 3, a Dying Light 1 - warto?
Mega lubię gierki, gdzie rozwijasz postać, jakies czary, ekwipunek itd. Chyba najbardziej szukam czegoś takiego, stąd zainteresowanie Diablo.
#playstation4 #konsola #pytanie