Aktywne Wpisy
ricardo +1285
#anastazjazgrecji #blackpill #zwiazki
"Ojciec Anastazji przyznaje, że od czasu powrotu chłopaka Anastazji do Polski, nie ma z nim kontaktu. – Tylko żona jest z nim w stałym kontakcie. Ja mam żal do niego, że jej nie dopilnował. Był za mało odpowiedzialny – wyznaje Andrzej Rubiński."
xD Zawsze wina wszystkich dookoła, tylko nie polskich witaminek.
https://www.onet.pl/informacje/onetwroclaw/ojciec-zamordowanej-anastazji-gorzko-o-chlopaku-corki-mam-do-niego-zal/x1ek60n,79cfc278
"Ojciec Anastazji przyznaje, że od czasu powrotu chłopaka Anastazji do Polski, nie ma z nim kontaktu. – Tylko żona jest z nim w stałym kontakcie. Ja mam żal do niego, że jej nie dopilnował. Był za mało odpowiedzialny – wyznaje Andrzej Rubiński."
xD Zawsze wina wszystkich dookoła, tylko nie polskich witaminek.
https://www.onet.pl/informacje/onetwroclaw/ojciec-zamordowanej-anastazji-gorzko-o-chlopaku-corki-mam-do-niego-zal/x1ek60n,79cfc278
Vaandergrift +126
rosjanin usłyszy, że ktoś kupuje czołg, to będzie wołał, że to do ataku na niego! Zobaczy filmik z martwym cywilem, to będzie wołał, że cały świat angażuje studia filmowe, żeby kręcić fejki i niszczyć jego potęgę ze strachu. Usłyszy, że ktoś kupuje coś od sąsiada, to będzie wołał, że próbują niszczyć jego dynamicznie rozwijającą się gospodarkę, żeby sprowadzić go na dno!
Tymczasem co trzeciej rosyjskiej rodziny nie stać na parę nowych butów raz w roku, a co piąty wali do sławojki za domem xD I oni potem krzyczą z tych sławojek, że ktoś im czegoś zazdrości, chce coś odbierać albo próbuje niszczyć ich bogactwo xD
#ukraina
#wojna
#rosja
Komentarz usunięty przez moderatora
Nawet nie trzeba być rodzonym rosjaninem aby tak myśleć patrz np. korwin
@Czachaaa: tego rodzaju mentalności nie trzeba szukać aż w Rosji
@Czachaaa: przerażające jak bardzo pasuje to do pisowców xD
Syndrom oblężonej twierdzy. Każda władza z zapędami dyktatorskimi tak robi. Wystarczy spojrzeć na PiS. Niemcy chcą nas zniszczyć. Opozycja chce nas zniszczyć. Strajkujący rezydenci chcą nas zniszczyć itd.
Musi być wróg z którym władza dzielnie walczy i chroni jej wyborców. Nawet jak wroga realnie nie ma, to trzeba go stworzyć.