Aktywne Wpisy
jbc_putina +309
ELITE PLUS
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Kgdygryhy +417
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Launch Stonksa na Pancakeswapie rozpoczął się olbrzymią pompą (link do tej pompy poniżej), która trwa nadal, a to zdecydowanie dopiero początek, zwłaszcza jeśli chodzi o to co mamy w planach...
Złożyliśmy aplikację do Coinmarketcap i Coingecko. Przygotowujemy moduł limit orderów na BSC to odpalenia na mainnecie (przyszły tydzień). Dogadujemy pierwszego private inwestora, oraz kilka grubszych tematów które ogłosimy na dniach. Za niedługo również będą calle (miały być na starcie, ale pompa wyszła organicznie).
Plan jest prosty (i opisany w whitepaper oraz na naszej stronie) - stworzyć największą (i pierwszą) zdecentralizowaną giełdę do obrotu derywatami na krypto (crypto-opcje). Jeśli ten sposób inwestowania w kryptowaktywa spotka się z aprobatą użytkowników (a wiele na to wskazuje) Stonks dokona redefinicji słowa pompa. Posiadanie tokena umożliwia otrzymywanie dywidendy z zysku tej giełdy oraz prawo głosu w DAO.
Robimy co możemy, ale taniej to już naprawdę nie będzie.
https://poocoin.app/tokens/0xc2973496e7c568d6eecbf1d4234a24aa2fd71bd8
Szukamy również programistów i grafików (Solidity, 2D, 3D). Oferujemy pracę w młodym, dynamicznym zespole. Kto miał do czynienia z użytkownikiem @drippinsauce, na discordach znanym również jako David, ten wie, że czasem bywa naprawdę dynamicznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kryptowaluty #shitcoin #stonks
@xddog: ( ͡º ͜ʖ͡º)
@xddog:
W sensie że jak otworzycie LP, to będzie dynamiczny rug?
@xddog:
XD
A co po 180 dniach? Bo w PinkLocku macie 99.1616% tokenów LP o wartości 160k PLN.
Żeby nie było jak na CSie, bo tu pieniądz większy, więc pokusa i silniejsza
STONKS LP: 94.68 BNB ($38,565)
PinkLock: 41,142,960.058170590080481571 Cake-LP = 99.1616% (
Powiem, tak: chcesz inwestować zapraszam do zakupów
Mam kilka pytań:
1. Kto ma klucze do portfela deweloperskiego?
a) Czy jest tu na wykopie?
b) Czy ta osoba zrobiła KYC?
2