Wpis z mikrobloga

@SamaraMan: Sam szukałem w okolicach czarnowiejskiej i strasznie duże kaucje chcą przy wypożyczaniu(cena samej gry+koszt wypożyczenia)3-6 dni na pełne przejście gierki bez pocenia się to ciężka sprawa według mnie. Lepiej wyjdziesz na kupieniu od kogoś używki i późniejszym pchnięciu jej dalej na OLX. Nie stracisz a nie masz presji czasu
@SamaraMan: sklep z grami i konsolami. maja i nowki i uzywki. Mozesz taniej kupic uzywki u nich, jak przejdziesz to mozesz wymienic na inne - pobieraja z tego jakies tam 10-20% dla siebie, ale np kupujesz uzywke za 150, przechodzisz w miesiac, wymieniasz na inna gre za 150 i doplacasz pewnie z 20-30 zł max. Co i tak jest niewiele jak na to ze sobie przeszedles gre :) Sklep na kazimierza
@CocoMalone2000: wole wydać 10 zł za grę więcej ale sobie przyjść i pogadac z ludźmi których tam znam od lat, doradza, doradza rabat i maja ogromny wybór na kazda konsole. A nie kupować po 1 tytule od 1 osoby na olx, umawiac się na jakieś spotkania itp. Dla mnie taki sklep Jesf 10x pewniejszy i wygodniejszy. Kwestia gustu
@KromkaMistrz: zależy co kupujesz, bo ja kupuje za grosze fabryczne pakowane gry, więc mam za mały pieniądz giere, do której w każdej chwili wrócę. Ogólnie znam takie sklepy, bo często sie je odwiedziało w berlinie, ale jednak jeśli wolisz kolekcjonować gry i masz zamiar kiedyś do nich wrócić to lepiej sobie nówke kupić niż się bawić w takie wypożyczanie. @SamaraMan: ostatnio u mnie w okolicach kupiłem got w wersji na