Wpis z mikrobloga

Jak Wy sprzedaje ładunki?
Pracuje w firmie transportowo/spedycyjnej kilka lat ale na stanowisku spedytora od 6msc (krajówka)
Od jakiegoś czasu nie idzie sprzedać ładunku, nikt o nic nie pyta a stawki jakie proponuję wydają mi się atrakcyjne
trasa Warszawa - Wojnicz 1800 zł 0 chętnych
trasa Warszawa - Sosnowiec 1900 zł 0 chętnych
u Was też jest taki problem z pozyskaniem auta?
ładunki wrzucamy na transa.
#spedycja
  • 7
@4w3e: masz w nazwie firmy spediszyn albo logistics? generalnie jak na pierwszy rzut oka widać, że jesteś przepisywacją bez własnych aut, to przewoźnik zapyta Cię o ładunek jako ostatniego xD
@smway: @xspeditor
Zauważyłem, że trzeba te ładunki strasznie spamować, po dodaniu ładunku, po kilku minutach ciężko by ktoś napisał bo tyle nowych/starych jest dodawanych/odświeżonych, że dodany przeze mnie ładunek jest gdzieś daleko na liście
@4w3e jak ktoś spamuje ładunkami to często specjalnie klikam we wszystkie jego ładunki i mu nie odpisuje xD Śmierć frajerom i spamerom, dodaj stawkę do oferty, często ludzie jak widzą ładunek 300-400km to nawet nie pytają, bo myślą że stawka słaba, a oni chcą kręcić kilometry i większość się skupia na ładunkach 500+km
Stawka za km jest ok, ale na taki ładunek Ci zejdzie cały dzień, co to jest 1900zł netto przychodu