Aktywne Wpisy
Tomek3322 +667
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Kazdy d3bil ktory halasuje swoim szrotem Audi czy innym Mustangiem, a takze ci na motorach powinni z miejsca dostawac mandaty i prace spoleczne przy budowach.
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba
Myśle nad zmiana auta, ale nie do końca wiem co fajnego kupić, a tutaj filtry na otomoto nie pomogą.
Stawiam ze budżet będzie jakieś 75-80k (na serwis i naprawy mam w razie czego więcej).
Miałem już e60 550i, teraz jeżdżę f30 328i.
Jeden kierunek w jaki chce iść to wrócić do czegoś starszego z dużym silnikiem, myślałem nad 550 albo e500
A z drugiej strony kusi mnie tez żeby kupić jakieś fajne 2.0, może 2.5, w czymś mniejszym, uturbione, rzuciło mi się w oczy ostatnio A3 w sedanie 2.0T quattro które było sprzedawane w USA.
Macie jakieś modele aut i konkretne silniki, ktore z kategorii starszych dużych potworów oraz z kategorii mniejszych (i najlepiej młodszych) #!$%@? możecie polecić?
Jedyne wymaganie to niemanual i nie fwd.
#samochody #auta #pytanie #motoryzacja
W tym budżecie weź e55/e63
Rzadko jeżdżę autem, bo głównie weekendy, ale manual dla mnie jest nieakceptowalny, bo to mimo wszystko w razie czego będzie moje daily- manualem narobiłem kilometrów i mam wręcz dreszcze na myśl ze musiałbym zmieniać ręcznie biegi jadąc np na wakacje raz w roku
Miałem e55 i miło wspominam
A s3 skrzynia typowo sport więc zapiernicza, wiem coś o tym, bo latałem na jazdy próbne xd
Ogółem e55 jako auto uważam za bardzo fajne, w ogóle okularem miałem okazje się przejechać i był bardzo komfortowy, gdyby tylko nie te przednie światła to brałbym w ciemno, ale nie mogę przeboleć samych świateł, reszta auta jest bardzo ładna
V8 to wiem ze pancerne były, a wiesz coś o v12?
I może to jest głupie pytanie, ale na swapach ja się nie znam kompletnie, swap na 8hp jakbym chciał robić to musi być do tego wersja z automatem kupiona, czy z manuala tez można zrobić swap na automat bez większych trudności?
z V12 szczerze mówiąc nie miałem do czynienia, ale
Albo jak fan klasyki to E55 W210 (miałem i polecam)
W212 brzmi bardziej spoko, tylko nie wiem czy ten model prowadzi się już w miarę sztywno czy jest nadal taki mięciutki jak mercedesy kiedyś, musiałbym się przejechać
Ja bardzo lubię ale to trochę taka dobrze prowadząca się kanapa na tyle co jeździłem W212