Wpis z mikrobloga

#windows8 #win8

Jak przywrocic odpalanie w kafelkowym stylu? wczesniej jak otwieralem z kafelka chrome lub ie, to odpalal sie jak np windows store, wiadomosci czy tam kontakty, a teraz jak klikne to odpala mi sie na pulpicie :( jak to przywrocic? odpowiadalo mi tamto :) i tak samo ie sie zrobilo :( a nic nie zmienialem :(
  • 6
@Rad-X: dzieki jestes bardzo pomocny, juz nie raz mi pomagasz z ta winda, lecz jak sie domyslam to chrome, w chrome chodzi ci o ustawienia, wchodze w nie i nigdzie tego nie widze :( klikam tez pokaz ustawienia zaawansowane i tez nigdzie tego nie wdzie :( moze jakis screen jak mozesz albo jakos dokladniej mnie naprowadzic? na chwile odinstalowalem chrome i ie zaczelo sie odpalac normlanie ale ponowna instalacja sprawila ze
@Rad-X: ok przetestowalem dziala jak nalezy, sorki wchodzilem nie potrzebnie w ustawienia i tam szukalem, stad to cale zamieszanie, a wiesz jak przywrocic ie? do tego samego stanu?

Ok mam juz mniej wiecej, ale nie dokonca dziala mi jak trzeba, i to i to :( wczesniej klikalem na kafelek z chorme lub ie i otwieral sie w trybie kafelkowym, a jak klikalem na pulpicie bo chcialem w tym trybie to otwieral
@Rad-X: ok rozumiem :D wlasnie to ogarnalem z tym ie, ale powiedz mi dlaczego wczesniej bylo dobrze? i chrome sie odpalal tak jak ie w trybie domsylnym i wczoraj jeszcze wieczorem lukalem cos na chromie i dzialalo i wylaczylem, a dzisiaj odpalam a tutaj takie kwiatki?