Aktywne Wpisy

El_Kamilos23 +9
Cześć, buduję dom mojemu bratu i jego narzeczonej. Ich zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% przepiszę na brata, a jego narzeczona nie będzie miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 5/10/15 lat, raczej nie teraz.
Brat z narzeczoną mówią, że chcą się dogadać na wypadek gdyby się rozstali, że się rozliczą.
PYTANIE: Jak mogę zabezpieczyć prawnie siebie na taki wypadek, żeby w razie czego móc dochodzić
Dom na 99% przepiszę na brata, a jego narzeczona nie będzie miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 5/10/15 lat, raczej nie teraz.
Brat z narzeczoną mówią, że chcą się dogadać na wypadek gdyby się rozstali, że się rozliczą.
PYTANIE: Jak mogę zabezpieczyć prawnie siebie na taki wypadek, żeby w razie czego móc dochodzić

iquiet 0
Co może pójść nie tak przy wymianie klocków hamulcowych?
Nie chce mi się czekać na wolny termin u mechanika a obejrzałem filmiki to w sumie nie jest to jakoś bardzo trudne. Tyle, że pierwszy raz bym to robił i jest obawa, że jak nie złożę to mechanik do mnie będzie musiał przyjechać bo z rozebranymi hamulcami nie zajadę do niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mechanikasamochodowa
Nie chce mi się czekać na wolny termin u mechanika a obejrzałem filmiki to w sumie nie jest to jakoś bardzo trudne. Tyle, że pierwszy raz bym to robił i jest obawa, że jak nie złożę to mechanik do mnie będzie musiał przyjechać bo z rozebranymi hamulcami nie zajadę do niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mechanikasamochodowa

Dekanty:
1. Acqua di Portofino Faro (U) - 9ml - 28zł
2. Azzaro Pour Homme Elixir (M) - 9,5ml - 12zł
3. Boucheron Jaipur Homme EDP (M) - 4ml - 5zł
4. Berdoues Azur Riviera (U) - 7ml - 19zł
5. Caron Pour Un Homme (M) - 9,5ml - 9zł
6. Cartier Delices EDP (D) - 9,5ml - 20zł
Mililitry z flakonów:
A. Azzaro Pour Homme Limited Edition 2016 (M) - 1,2 zł/ml max 30ml
B. Le Couvent Aqua Imperi (U) - 1,8 zł/ml - max 20ml
C. Le Couvent Nubica (U) - 1,8 zł/ml max 20ml
D. Robert Piguet Bois Noir (U) - 3 zł/ml max 50ml
Odlewam od 10ml, szkło 3zł (10ml lub 20ml). Preferowana płatność blik.
MWZ 20zł, olx dwie pierwsze osoby 1zł, pozostałe 4zł.
źródło: comment_1650542749WtOzEJhlpL5EGe4HugGc9g.jpg
Pobierz5. Caron Pour Un Homme (M) - 9,5ml - 9zł
B. Le Couvent Aqua Imperi (U) - 1,8 zł/ml - 10ml