Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Wysłałem do moich 70ciu ulubionych osób na Messenger życzenia wielkanocne (wszystkich mam 384) którymi przez ostatni rok coś napisałem (5proc) i wcześniej napisałem życzenia na Boże Narodzenie (95proc) . Odpisało tylko 15 z czego 90proc odbąkneła, mam już 34l i nierozpoznany Asperger, tylko 15K oszczędności (ale wiem że mam bo widać i nigdy nie byłem na rozpoznaniu) i tak sobie wygląda pracuje na umowę zlecenia i nie mam prawa jazdy, wszyscy mnie mają już chyba gdzieś. Jestem jak Korea Północna, co mogę zrobić by dogonić przeciętnego 27 latka? #przegryw

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #625bf0c5ed0d2e55b1eb2409
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
  • 8
@AnonimoweMirkoWyznania: Po pierwsze olej tych ludzi, oni mają na Ciebie wywalone to Ty miej na nich. Tylko Ci którzy zasługują na to toleruj. Klata do przodu przestań się użalać na tyle na ile możesz, choć wiem jak to ciężkie. Postaraj się zrobić prawko no chyba że nie potrzebujesz bo mieszkasz w dużym mieście. Staraj się kształcić i przejść do pracy gdzie będą Ci normalnie płacić, na pełnej umowie żebyś miał te
CzterokopytnaPani: Byłem w kościele.Przede mną stał młody chłopak z dziewczyną.Chłopak jakoś 20cm ode mnie niższy czyli miał jakieś 165cm.Laska wyższa od niego jakieś 2cm.Zakola,rude włosy,cera w trądziku,dziwnie ubrany(rzecz gustu),a ma laskę 8/10.Kurde czyli jednak się da.Zauważyłem też kilka gości, którzy nie są jacyś piękni,a mają ładne laski i są szczęśliwi.Wydaje mi się,że nie trzeba być #chad tylko urodzić się we właściwym miejscu i o właściwym czasie,by nie być #przegryw.Trzeba mieć