Wpis z mikrobloga

Przez derealizacje, która już trochę trwa postrzegam ludzi jako kopie kopii. Nikt nie jest dla mnie wyjątkowy. Też słuchanie muzyki mnie już nie cieszy ehhh to jest chyba najgorsze. Jestem w totalnej apatii. W nocy łapią mnie stany lękowe i nie mogę spać do 3-4 nie mam pojęcia dlaczego. Jakiś czas temu prawie potrąciłem pieszego ale zdążyłem wyhamować przed przejściem. On na mnie zaczął się drzeć a ja tylko patrzyłem na niego martwymi oczami. Czułem się jakbym oglądał tą sytuację w telewizji, a nie był tam na miejscu kierowcy. Kiedyś bym się zesrał ze stresu, a teraz i tak mi wszystko jedno bo jestem tylko kolejnym w kolejce na którego przyjdzie czas. #!$%@? mnie jak widzę alternatywki wychodzące z psychiatryka obok mnie. Widzę jak drogimi samochodami odbierają je rodzice. Co one wiedzą o depresji? Ile jest w tym depresji a ile próby zwrócenia na siebie uwagi? Sam tego nie wiem. Dobrze że mam dobrych rodziców i mimo swoich wad mnie wspierają. Gdyby nie oni już w 2016 bym odszedł. #przegryw #depresja #nerwica #samobojstwo #gownowpis #gorzkiezale
  • 8
  • Odpowiedz