Aktywne Wpisy
matiKKS +5
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
ehhniestety +87
"tajemnica spowiedzi" to pierwsza rzecz do zniesienia natychmiast, klecha z drewnianego pudła wie o morderstwie ale nie musi nic mówić policji bo konkordat xD powinni siedzieć za zatajanie jak każdy inny
#takaprawda #bekazkatoli
#takaprawda #bekazkatoli
7 x 17 ET47
Felgi zamienne pasujące do samochodu BMW 3-SERIES (E46) 1999 330i X
7,5 x 17 ET45
8 x 17 ET40
8 x 18
I jak dobrze pamiętam seria 3 i 5 mają inny otwór centrujący, a te felgi wyglądają jak oryginały z F10 wzór chyba 236.
Wyliczysz se z tego każda inna opcje np. Et 18 i 7j to to samo w ułożeniu felga/błotnik.
Ja mam 4x ET30 8J bez dystansów i tył jest odrobinę schowany.
@needer: ja mam s135(8,5x18 ET 50) z tylu + 15mm dystans i kolo jest praktycznie rowno z blotnikiem i otarlo mi chyba raz jak mialem 4 osoby w aucie + pelny bagaznik, wiec przy 18' 8,5-9J to cos kolo et35 bym kupowal
Komentarz usunięty przez autora
@kipowrot: @needer: coo? Przecież 26 et 8j z przodu spokojnie wchodzi nawet w E36 a w E46 jest więcej miejsca, z tyłu tak samo
Tyl pewnie 8,5j 25 też będzie.
9j na 26 z tyłu tak jak http://www.bmwstylewheels.com/bmw/66 i ja tak miałem i chwale sobie. IMO najlepszy fitment dają właśnie felgi z E39/E38 - nie trzeba żadnych dystansów ani nic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ech chłop se chciał felgi kupić śmiechu warte
Przy 18" masz jeszcze styl 37 i niestety to jest tyle (╯︵╰,)
Polecam stronkę https://www.wheel-size.com/calc/