Aktywne Wpisy

P3tro +122
#palenie #p-------y
Od 5 lat nie palę papierosów, wcześniej przez lata paliłem 2-2,5 paczki dziennie. Pierwsze 2 lata były troche ciężkie, potem tęsknota zaczęła mijać. Dzisiaj nie mam żadnych pozytywnych myśli związanych z paleniem, żadnego sentymentu.
Polecam, tym bardziej, że efekty zdrowotne są mega odczuwalne w pierwszych miesiącach co dodatkowo motywuje.
A kawa i p--o bez paierosa? Już nie ma to znaczenia.
Potwierdza to, że można wyjść z ostrego nałogu
Od 5 lat nie palę papierosów, wcześniej przez lata paliłem 2-2,5 paczki dziennie. Pierwsze 2 lata były troche ciężkie, potem tęsknota zaczęła mijać. Dzisiaj nie mam żadnych pozytywnych myśli związanych z paleniem, żadnego sentymentu.
Polecam, tym bardziej, że efekty zdrowotne są mega odczuwalne w pierwszych miesiącach co dodatkowo motywuje.
A kawa i p--o bez paierosa? Już nie ma to znaczenia.
Potwierdza to, że można wyjść z ostrego nałogu

HaramiCross +64
Mirki z tagu #motoryzacja i #sct dam wam jednego tipa. W Warszawie i okolicach montowane są na przejazdach kolejowych systemy monitorujące. Zgodnie z prawem aby wjechać na przejazd musicie czekać aż rogatka osiągnie kąt 90 stopni i zgaśnie sygnalizacja. Przejazd jest ustawiony tak żeby po otwarciu rogatki sygnalizacja świeciła jeszcze kilka sekund. Jeżeli wjedziecie nawet pół sekundy za wcześnie na pusty przejazd z idealną widocznością dostaniecie 2000 zł

Godzinie autem masz Glasgow - dużo darmowych muzeów: Kelvingrove Art Gallery and Museum, Riverside Museum - kozackie obiekty, Szkoci mają cudowne muzea i zazwyczaj darmowe. Z płatnych to jeszcze Glasgow Science Center - jak lubisz naukez technologie etc to kilka godzin z głowy :)
@boguslaw-de-cubalibre
@Wapniak
Wczoraj wróciłem. Fajne te miasto Edynburg, chociaż trochę szare. Pogoda dopisała, nie było wietrznie ani deszczowo, no może jeden dzień lekka mżawka. Byłem na górze Artura, fajna wspinaczka. Byłem też w parku z pomnikiem Wojtka. Calton hill, rzeczywiście widać cały Edynburg, fajne widoki. W muzeum to byłem tylko w muzeum w----y z degustacją i na statku Birtania, fajna sprawa z w----y, ale już statek to średnio.
źródło: comment_1650272630F3uvsjuBCBhHlWr0qJQoUg.jpg
Pobierzźródło: comment_1650272662XVhMOzr7XlJxmQUys4dekL.jpg
Pobierzźródło: comment_1650272699bKC1xyivoYcZNloSwEZnrA.jpg
Pobierzźródło: comment_1650272728qFTXES5QNP7D97vJ5nB0PF.jpg
Pobierzźródło: comment_1650272755L5qY6mrnNivPGoigk7zd1l.jpg
Pobierzźródło: comment_1650272779qlKofBWC4HYqEjSjZX6saF.jpg
Pobierz