Aktywne Wpisy

Shatter +1120
Czy komentator, dziennikarz, redaktor Mateusz Borek za każdym razem musi stosować, wykorzystywać, używać przy swoich wypowiedziach kilku synonimów, wyrazów bliskoznacznych, słów o podobnym znaczeniu w celu opisania, uplastycznienia, przedstawienia słownie sytuacji na boisku, placu gry, zielonej połaci marzeń polskich kibiców?
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek

Xefirex +4
Wracasz z prysznica do pokoju a tam na twoim łóżku siedzą trzy płodne julki, co robisz?
#przegryw
#przegryw

tym #!$%@? można dosłownie wszystko można holować auta ciągnąć przyczepki cumować statki można szorować nim talerze z zaschniętych resztek (dzięki unikalnym grudkom perlistym)
boisz się że zwykły #!$%@? tryśnie ci gdzieś na ubranie albo na firankę a potem musisz walczyć z uporczywymi plamami? zapomnij o tym! mój #!$%@? posiada funkcję spokojnego wyciekania nasilenia ze specjalnej dziry pod żołędziem wszystko przebiega sprawnie i pod całkowitą kontrolą!
lubisz las? czekasz z utęsknieniem na sezon grzybowy? mój grzyb napewno cię zaskoczy!
żmudne przewlekłe ruchanie problemy z erekcją męczący seks? to już przeszłość!
z moim fiutem masz gwarantowany wytrysk już niemal po dwóch sekundach!
naplet twojego chłopaka lata jak łopata? cóż zdaje sobie sprawę że dla wielu to może być problem dlatego z moim #!$%@? możesz doświadczyć napleta który nigdy nie ściąga się gładko jest wyprofilowany tak żeby zawsze zahaczał o grzyba! ta specjalna funkcja została opracowana by jeszcze bardziej pobudzać zmysły satysfakcja ze zwalenia takiego konia jest niewspółmierne wieksza niż ze zwalenia zwykłego konia
wspominałem już o krzywiźnie? no pewnie!
ale poza wymienionymi wyżej zaletami jest jeszcze jedna niespodzianka! unikalny kształt mojego fiuta umożliwia nawet przeprowadzanie pomiarów matematycznych (idealne rozwiązanie dla strapionych studentek) otóż tylko mój #!$%@? idealnie odwzorowuje "złotą spiralę",
ciąg fibonacciego? logarytmy? boska proporcja? z moim #!$%@? matematyka już niegdy nie musi być nudna!
a może lubisz od tyłu? interesują cię bolesne stosunki? wypadający #!$%@?? łamiący się #!$%@?? lubisz masaż punktu g? żaden #!$%@? nie wymasuje lepiej niż mój