Aktywne Wpisy
Rembrant +779
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
P0PEYE +23
@fiir: Stoisz i patrzysz?
@robertx: obejrze, wezme kogos kto sie zna, sprawdze i najwyzej nie kupie, nie pali sie, moge wynajmowac.
@ConanLibrarian: nope, remont u brata. Stoje i sie nie wpierdzielam
@fiir: Czyli stoisz i patrzysz. Więc nie bierzesz udziału w remoncie. :-)
Nadal wolisz źle wykonane prace?
@ConanLibrarian: biore biernie bo patrze na to co sie dzieje i czasem smieszno czasem straszno. Generalnie sam uczestnicze w tworzeniu rzeczy od zera i wiem ze najlepiej nauczyc sie czegos i zrobic wszystko samemu, albo kupic juz gotowe i wiem ze oplaca sie mocno przeplacic i kupic gotowe. Wole sobie obejrzec efekty koncowe i
@fiir: Nie - napisałęś, że nie masz nic wspólnego z tym remontem;
@ConanLibrarian: ale ja nie pracuje i nie bede, nie oplaca mi sie pracowac przy wykonczeniu bo zarabiam wiecej pracujac lzej.
@fiir: Masz jeszcze jakieś schorzenia? Napisałeś, że pracujesz przy remoncie, ale nie pracujesz, sprostowałem, że nie pracujesz przy remoncie, oprotestowałeś to, że pracujesz przy remocnoie, ale nie pracujesz przy remoncie.
No to raz jeszcze: nie, nie pracujesz przy remoncie, nie bierzesz w nim udziału, skoro nie pracujesz przy nim, tylko sobie
@ConanLibrarian: ee tam, jak juz sie zdecyduje to najwyzej spartole i strace kilkanascie tysiecy, dla powaznego czlowieka to nie sa jakies wielkie pieniadze.
@fiir: Bez sensu. Skoro masz podpisać umowę z nadzorem, to podpisz, ale sam jej nie tworz, bo mam silne dowody, że nie wiesz co piszesz.
A teraz dodatkowo - Że nie rozumiesz co czytasz.
Dlatego lepiej (dla ciebie), by treść umowy napisał ktoś inny.