Aktywne Wpisy
Nooleus +233
Chłop się pierwszy raz całował w życiu i z kim i z innym chłopem :33333
Jerzy_Kudelski +543
#julka #pieknokobiet #pieklomezczyzn
Nic mnie tak nie #!$%@? jak baba oglądająca się ciągle za siebie, gapiąc się na mnie dając mi poczucie, że chce ją napaść i zgwałcić, a ja tylko chciałem wyskoczyć do żabki po 0.2 żubrówki, cole i orzechowe chrupki i spokojnie wrócić do domu.
Nic mnie tak nie #!$%@? jak baba oglądająca się ciągle za siebie, gapiąc się na mnie dając mi poczucie, że chce ją napaść i zgwałcić, a ja tylko chciałem wyskoczyć do żabki po 0.2 żubrówki, cole i orzechowe chrupki i spokojnie wrócić do domu.
Widac wyrazne gasniecie durable goods (clothes, furniture) i wzrost services (airlines)
Widzać, że nie ma absolutnie pojęcia o sytuacji w jakiej są Stany
W normalnej gospodarce, wzrost services, to jak najbardziej dobry, pozytywny znak
Ale nie w tym przypadku
Services inflation wzrasta, ale NIE dlatego, że ludzie podróżują, wyjeżdżają, latają samolotami(to już kompletny nonsens, firmy jak boeing mają mega problemu,wzrastające koszty, które przenoszą się na klienta, poza tym mają tendencje łamania się w pół, parę dni temu miała miejsce już kolejna taka akcja, wygooglujcie sobie, poza tym tam już zaciska się pas i patrzy na wydatki) tylko wzrastają, bo ludzie płacą więcej za wynajem mieszkania,domu-a to jest kolosalna różnica
Nie słuchajcie pier... enia, bo utopicie siano, np w powietrznych przewoźników.
Ja nie wiem, jak wy tu jeszcze funkcjonujecie i zarabiacie, jak macie tutaj takich fachowców i doradców
Nie musicie dziękować, robię to charytatywnie
#gielda #inwestycje #ekonomia
To o Tobie gościu mowa, Twoja znajomość ekonomiczna jest mierna
I te wasze rozkminy, pokaz więcej danych itp.
Bekę mam jak to czytam
Nie masz absolutnie żadnej kompletniej wiedzy, co się dzieje dalej niż Twoje podwórko
Te twoje szacowanie to przyniesie tylko komuś szkodę, bo Cie posłucha i poleci na twarz, a
@Byku_of_wall_street: jakbys poszukal glebiej w moich postach to znazlbys co mowielem o airlines
a mowilem, ze sa w dupie, podobnie jak cruise'y
znajdujesz jakiegos chochola, po czym