Aktywne Wpisy

kogi +14
Według odtajnionego nieaktualnego już tuskowego planu obrony kraju przed ruskim najazdem zaznaczony na czerwono obszar miał wpaść BEZ WALKI w ręce ruskich. Obrona miała skupiać się wyłącznie na granicy rzeki Wisła.
Tusk gotów był bez walki poświęcić 15 mln rodaków, żeby bronić Berlin.
Zestawiając to z Ukrainą, która walczy o każdy kawałek swojego terytorium, plan ten można nazywać ZDRADĄ NARODOWĄ.
Już na taśmach prawdy mówili gdzie mają Polskę Wschodnią, bo nie byli
Tusk gotów był bez walki poświęcić 15 mln rodaków, żeby bronić Berlin.
Zestawiając to z Ukrainą, która walczy o każdy kawałek swojego terytorium, plan ten można nazywać ZDRADĄ NARODOWĄ.
Już na taśmach prawdy mówili gdzie mają Polskę Wschodnią, bo nie byli

Klimbert +172

@kimikini: dla mojego father tak.
@cohontes: i do tego własnie bije :D Chociaż jakoś nie wczytuje się za specjalnie. Jeden gość tutaj na wykopie szukał książki do Data Science w Pythonie i że rok wydania 2022 to postanowiłem zobaczyć co tam jest.
import pandasi przepisać kod z tutoriala@zwei:
Jakaś taka agresja siedzi w Twoim komentarzu. Co do pierwszego to racja - dzieki.
Co do drugiego to rozumiem, ze implementacje numpy czy tam pandasa to trzaskasz od zera? :D Jeśli tak, to daj namiary na ludzi, którzy ci za
@zwei: aaa to tak! Generalnie też zawsze staram się "podglądać" co większe i bardziej znane projekty, zeby sprawdzić jak to jest zrobione (np. ostatnio bardzo mnie zainteresowałem fastApi). Można się dużo nauczyć.