Aktywne Wpisy
FuckYouTony +146
Tak pewnie też będzie wyglądał kontakt ludzi z inteligentną rasą w kosmosie.
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem frajerem.
Umówiłem się z koleżanką ze studiów na drugą randkę, tym razem u mnie (poprzednia na mieście).
Przyszła zajebiście wystrojona: szpilki, rajstory, spódniczka, opięta bluzka. Pokazałem gdzie może zdjąć szpilki, ale zapytała czy może nie zdejmować, bo rzadko je zakłada i dobrze się w nich czuje.
Gdy siedzieliśmy u mnie w pokoju i rozmawialiśmy to w pewnym momencie położyła mi rękę na mojej nodze i tak trzymała przez
Jestem frajerem.
Umówiłem się z koleżanką ze studiów na drugą randkę, tym razem u mnie (poprzednia na mieście).
Przyszła zajebiście wystrojona: szpilki, rajstory, spódniczka, opięta bluzka. Pokazałem gdzie może zdjąć szpilki, ale zapytała czy może nie zdejmować, bo rzadko je zakłada i dobrze się w nich czuje.
Gdy siedzieliśmy u mnie w pokoju i rozmawialiśmy to w pewnym momencie położyła mi rękę na mojej nodze i tak trzymała przez
Dlaczego ojcowie nie ostrzegają swoich synów przed tym jakim błędem dla mężczyzny jest małżeństwo?
#zalesie #zwiazki #seks #samotnosc #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6253303e2a62265c75469ead
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt