Wpis z mikrobloga

@Krecik_Cygan:
@krzysiek34011: też się czaiłem na Omni :D
Tak przypadkiem parę lat temu wpadł ten Boldking. Golę tym baniak 2-3x w tygodniu i jak teraz patrzę to paczka 4 ostrzy starcza na rok.
Te ostrza są o tyle fajne, że jest duża przestrzeń między nimi i się nie zapychają tak jak jednorazówka czy inne. Po prostu płuczesz pod wodą nawet takie tygodniowe odrosty i jest czysto.
Aż się
M.....i - @Krecik_Cygan:
@krzysiek34011: też się czaiłem na Omni :D 
Tak przypadkie...

źródło: comment_1649496944YNuYpUqlicX1CnAX4j5Q0E.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Krecik_Cygan: hej Miras, wiem, że należy mi się nagroda złotego szpadla za odkopanie wpisu sprzed 4 lat, ale mało tych wątków jest na wykopie a jeszcze mniej aktywnych użytkowników

czego używasz teraz do golenia głowy? rozglądam się właśnie bo chciałbym co 3-4 dni sobie golić głowę w miarę na zero (nie musi być super krótko przy samej skórze) i żeby to robić jak najszybciej, myślałem o Braunie 9 bo na
  • Odpowiedz
@vinmcqueen: Właśnie kilka dni temu zamówiłem ostrza do maszynki:
https://a.aliexpress.com/_EG54Y3W
Leci drugi albo trzeci(jak chcesz to sprawdzę dokładnie kiedy kupiłem) rok jak tego używam i goli bardzo dobrze(prawie ,że na 0). Najlepiej jeździć małymi kolistymi ruchami i dobrać odpowiednią głowice do kształtu głowy. Ta standardowa na 7 ostrzy jest dla mnie spoko. Próbowałem też na 9 ostrzy ,ale więcej nie znaczy lepiej, ponieważ nie przylegała dobrze do głowy i golenie
  • Odpowiedz
@Krecik_Cygan dzięki Miras, co prawda podrzuciłeś tylko linka do ostrzy ale wiem o co cho. Ja wyłysiałem “klasycznie” czyli na czubku głowy jest zupełne zero ale włosy normalnie rosną w części potylicznej/na karku i o golenie ich mi chodzi bo jestem leniwą bułą i chce mi się je golić może raz na dwa tygodnie kiedy są już irytujące i głowa już nie wygląda dobrze. Szukam rozwiązania które jest szybkie tak żebym
  • Odpowiedz