Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +87
Pamiętajcie, aby przy dzisiejszych upałach dobrze się nawadniać, bo można się łatwo odwodnić. Ehh cholerna unia i ich nakrętki, a już było ciepło, już było dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#klimat, #planetaplonie
#klimat, #planetaplonie
źródło: 17712203402108476719409462756657
Pobierz
Urynowyurynator +310
Ja p------e i znowu poniedziałek i do roboty. Jak ludzie potrafią chodzić latami do kołchozow i się nie z-----c to jest niepojęte. W autobusach każdy ma minę jakby jechał do obozu koncentracyjnego.
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm

#oneblade qp2520/20 #golenie #pytanie
źródło: comment_16494958010KNKmh3MNJhpM0G1iCYp0M.jpg
Pobierz@krzysiek34011: też się czaiłem na Omni :D
Tak przypadkiem parę lat temu wpadł ten Boldking. Golę tym baniak 2-3x w tygodniu i jak teraz patrzę to paczka 4 ostrzy starcza na rok.
Te ostrza są o tyle fajne, że jest duża przestrzeń między nimi i się nie zapychają tak jak jednorazówka czy inne. Po prostu płuczesz pod wodą nawet takie tygodniowe odrosty i jest czysto.
Aż się
źródło: comment_1649496944YNuYpUqlicX1CnAX4j5Q0E.jpg
Pobierzczego używasz teraz do golenia głowy? rozglądam się właśnie bo chciałbym co 3-4 dni sobie golić głowę w miarę na zero (nie musi być super krótko przy samej skórze) i żeby to robić jak najszybciej, myślałem o Braunie 9 bo na
Komentarz usunięty przez autora
https://a.aliexpress.com/_EG54Y3W
Leci drugi albo trzeci(jak chcesz to sprawdzę dokładnie kiedy kupiłem) rok jak tego używam i goli bardzo dobrze(prawie ,że na 0). Najlepiej jeździć małymi kolistymi ruchami i dobrać odpowiednią głowice do kształtu głowy. Ta standardowa na 7 ostrzy jest dla mnie spoko. Próbowałem też na 9 ostrzy ,ale więcej nie znaczy lepiej, ponieważ nie przylegała dobrze do głowy i golenie