Aktywne Wpisy
Piospi +419
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Itslilianka +76
Pamiętacie tą grę? Jezus ale to na tamte czasy było super! Fajne, kolorowe mapy, doskonała grywalność o tryb dla kilku graczy. Aż sobie kupię by złożyć hołd twórcom. Dodam że studio odpowiedzialne za produkcję jest dziś znane jako Epic Games #gry
#lysienie #dermatologia
Komentarz usunięty przez autora
Ja musiałem się bardziej postarać, żeby to wyleczyć.
1. Codzienne mycie włosów szamponem z dobrym składem,ja używam "Natura Siberica Men Moc Syberyjskiego Jelenia",jest przeciwłupieżowy ale ze składem bardziej naturalnym,takie head & shoulders odrazu wywalać,
2. Po myciu smarowanie skóry głowy kremem Mediderm,
3. Co 2-3 dni peeling głowy przed myciem (również mam od Siberica),
4. Ogarnąć michę czyli ograniczyć słodycze,fast foody,chipsy itp do minimum, jeść w miarę zdrowo,codziennie jakieś warzywa,orzechy, dostarczać te zdrowe tłuszcze