Aktywne Wpisy
Mlodazs +4
Hejka, mam pytanie do osob ktore juz sie znaja na temacie. Chodzi o to, ze mam lekka depreche + lekka fobie spoleczna i jedynie zauwazylam oc na mnie dziala to alkohol, czli po kilku piwkach czuje sie super, luzna itp, znikaja leki myslenie typu "co ktos sobie pomysli" , "czy wypadlam dobrze" i inne glupoty. I dziwne, ze ostatnio eksperymentowalam troche z narkolykami i nic nie daje swietnej reakcji poza MDMA, tylko
psycha +137
Marzę o tym, by móc na widok policjanta odetchnąć z ulgą i pomyśleć, że jestem bezpieczny.
#android #oneplus #xiaomi #telefony
Ktory telefon?
Xiaomi nie polecam.
Od siebie mogę polecić Motorolę g200. Celuj w telefony, które mają procesor qualcom snapdragon.
Zaraz obczaje te Motorole, dzieki :)
Ja po dziś dzień używam Mi6 i to najlepszy telefon jaki miałem, nie bawiłem się w żadne MIUIPolska ani go nigdy nie formatowałem a dalej #!$%@? jak głupi. Gdyby nie bateria nawet by mi do głowy nie przyszło żeby go wymieniać.
Ze względu na swoje doświadczenia kupiłem ojcu Redmi Note 7 i tu już parę problemów było
@SilentMouse_: ale napisz o jakim problemie piszesz? To jest stary telefon, oneplus ciągle stosuje te same przetworniki IMX, więc tam w sumie nigdy nie było problemów. Do tego oprogramowanie jest tworzone przy współpracy hasselblade.