Wpis z mikrobloga

Ktory z tych telefonow byscie wzieli? Najbardziej chyba leży mi ten Oneplus ale czytalem, ze po przejsciu na najnowszego androida problemy chyba jakies się pojawiają (chyba, ze to tylko na Oneplus 8)?
#android #oneplus #xiaomi #telefony

Ktory telefon?

• Xiaomi Mi 10T Pro 8 GB / 256 - 2077zl 5.4% (2)
  • Xiaomi 11T 8 GB / 256 GB - 1819zl 0% (0)
  • Realme GT 8 GB / 128 GB - 1799 zl 8.1% (3)
  • OnePlus 9 8 GB / 128 GB - 2299 zl 54.1% (20)
  • OnePlus Nord 2 8 GB / 128 GB - 1699 zl 32.4% (12)

Oddanych głosów: 37

• 16
@SilentSan: aktualny oneplus ma problemy z aparatem, dwoje znajomych co są redaktorami mobilnymi posiadały ten telefon i potwierdziły fakt iż coś jest nie tak z aparatem.

Xiaomi nie polecam.

Od siebie mogę polecić Motorolę g200. Celuj w telefony, które mają procesor qualcom snapdragon.
@SilentSan: Xiaomi skończyło się na Kill'em All.
Ja po dziś dzień używam Mi6 i to najlepszy telefon jaki miałem, nie bawiłem się w żadne MIUIPolska ani go nigdy nie formatowałem a dalej #!$%@? jak głupi. Gdyby nie bateria nawet by mi do głowy nie przyszło żeby go wymieniać.
Ze względu na swoje doświadczenia kupiłem ojcu Redmi Note 7 i tu już parę problemów było
aktualny oneplus ma problemy z aparatem, dwoje znajomych co są redaktorami mobilnymi posiadały ten telefon i potwierdziły fakt iż coś jest nie tak z aparatem.

@SilentMouse_: ale napisz o jakim problemie piszesz? To jest stary telefon, oneplus ciągle stosuje te same przetworniki IMX, więc tam w sumie nigdy nie było problemów. Do tego oprogramowanie jest tworzone przy współpracy hasselblade.