Brazylijski ksiądz João Paulo Araujo Gomes z diecezji Caruaru zabiera z ulic porzucone psy, karmi je, kąpie, a następnie przedstawia psa na każdą mszę do adopcji. Dziesiątki bezpańskich psów mają już dom dzięki księdzu. #zwierzaczki #ksiadztv #bezdomnosc #ciekawostki
@starnak: Ciekawostka spoko, ale proszę na przyszłość nie tagować #ksiadztv, bo to jest tag zarezerwowany dla patusa, a część użytkowników ma ten tag na czarno z powodu patocontentu
@Yaroslav_The_Great: nieprawda, #ksiadztv to wielki człowiek, który stracił wiele zdrowia podczas pracy zarobkowej, kiedy Bogu ducha winny został napadnięty i zdradzony przez kolegę
@starnak: Ja rozumiem. Ale społeczność wykopowa kojarzy ten tag wyłącznie z pewnym człowiekiem z nizin społecznych z Łodzi. Gdyby pewien łódzki degenerat nie zacząłby przygody z patostreamingiem jako ksiadztv, tylko nie wiem żultv, to byłoby spoko i nikt nie czepiałby się użycia tagu #ksiadztv.
@Yaroslav_The_Great: nie tagować #ksiadztv chodziło mi o to że jest medialny i znany.