Mi się w głowie nie mieści że ludzie są zszokowani tym co ruscy wyprawiają, to u nich standard od czasów mongolskich. Liczyć na cokolwiek innego pod ich okupacja to głupota wynikająca z braku wiedzy historycznej. #ukraina #rosja #wojna
@Mirassx najpierw ty udowodnij, że istniejesz, bo mam wrażenie, że jesteś zbiorową halucynacją. Jak już nam udowodnisz, to zwołamy komisję, spiszemy papier, postawimy dużo pieczątek i będziesz miał jak w mateczce rosji.
@51431e5c08c95238: Inaczej. Może zbyt agresywnie podszedłem. Powątpiewam w niektóre przekazy płynące z Ukrainy na temat gwałtów i rabieży Rosjan. Przykładem jest ten tweet
@51431e5c08c95238: Ja się dziwie, że nadal pokutuje ten wykuty przez propagandę obraz "cywilizowanego niemieckiego żołnierza" co się wszystkim kłaniał i nikomu krzywdy nie robił.
Pobudka: to jest wojna - może i mniej ale gwałcili Amerykanie, gwałcili Francuzi i zapewne gwałcili i Polacy...
możesz jeszcze patrzeć w lustro czy już się brzydzisz?
Każdemu takiemu dzbanowi napluję w ryj. Obiecuję.
Niby czemu? Tym, że mam rozum i nie wierzę we wszystko co "święta" ukraina podaje? To, że nie wierzyłem od samego początku w akcję z wyspa węży, to że nie daję się nabrać na fejki, jak na przykład tweet na którym jest pokazany ruski żołnierz, jego papiery też w jednej lokalizacji, a
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
#ukraina #rosja #wojna
@dj_icek: Od Czeczenii minęło raptem 20 lat, a tam się tak samo zachowywali.
Pobudka: to jest wojna - może i mniej ale gwałcili Amerykanie, gwałcili Francuzi i zapewne gwałcili i Polacy...
@Mirassx: Każdemu takiemu dzbanowi napluję w ryj. Obiecuję.
Niby czemu?
Tym, że mam rozum i nie wierzę we wszystko co "święta" ukraina podaje? To, że nie wierzyłem od samego początku w akcję z wyspa węży, to że nie daję się nabrać na fejki, jak na przykład tweet na którym jest pokazany ruski żołnierz, jego papiery też w jednej lokalizacji, a
Czekam za dowodami w sprawie gwałtów, kradzieży - legitne informację jedynie. POTWIERDZONE, najlepiej przez międzynarodową organizację.