Wpis z mikrobloga

@karix98: Cudowna, ale niestety kolejna, która uległa głupiej modzie na powiększanie cycków. I to modzie, która generalnie wygasła. Jak jeszcze w latach 80, 90, nawet 2000 panował kult wielkich cyców, tak teraz powszechnie, od celebrytek po instagramerki po zwykłe dziewczyny, laski z małym, nawet niemal zerowym biustem odważnie i bez krępacji eksponują te małe naturalne piersi. Jako fan małych cycków jestem zawiedziony. Zwłaszcza że Leokadia to drobna dziewczyna i większe cycki
  • Odpowiedz
@karix98: Dziwne, że laski z tego pokolenia nadal mogą mieć kompleksy z powodu małych cycków, kiedy są otoczone tabunem instagramerek i celebrytek, które naturalnie i z pewnością siebie eksponują niemal zerowe cycki. To nie czasy wypychania staników watą czy zakładania obszernych bluzek, żeby ukryć rzeczywisty rozmiar biustu. A jak ktoś jest mocno zanurzony w dzisiejszych social media, w takim instagramie czy (tfu!) tiktoku (tfu!) to ciekawy jestem, skąd czerpie tę idealną,
  • Odpowiedz
@groceries: nie wiem jakie instagramy oglądasz na większości co ja oglądam to praktycznie każda laska ma coś powiększone, nawet same p0lki trochę bogatsze, usta, cycki, dupa najrzadziej bo dużo jest w stanie samo to wymodelować ćwicząc więc nie wiem skąd takie wnioski bierzesz że nie ma takiej mody, nawet taka gruba laska jak Oliwka Brazill mówi ze będzie jeszcze powiększac cycki xD
  • Odpowiedz