Wpis z mikrobloga

ale wwe to kupa xD. na bieżąco oglądałem wrestling 2010-2013, niby się po prostu znudził, ale zawsze spojrzę na RR i WM, ale to jakaś tragedia. mają teraz ogromny roster, wrestlemania musi trwać przez to 8h i nie ma walk o IC i US? w ogóle ktoś daje j-----e o te pasy? może z 10 lat temu inaczej to oglądałem, ale wtedy jakoś faktycznie drugorzędne pasy miały znaczenie i się człowiek cieszył, że Ryder albo Rhodes je zdobywali, bo coś znaczyły. w ogóle przez to, że wrestlerów jest tak dużo to zmienili się oni w miałką masę, wszyscy jedno i to samo bez ciekawych gimmicków. no ale nie wiem, pewnie kwestia że na swój sposób z tego wyrosłem

a teraz jeszcze roman ma 2 główne pasy i niby kto go z nich skroi, skoro nawet czołgolesnara pojechał?

chociaż dzięki #aew oglądam sobie PPV od nich, bo tam faktycznie się coś dzieje ciekawego i walki się przyjemnie ogląda

#wrestling
#wwe
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zenon_z_chorzowa1: no jak dla ciebie pokaz wrestlingu to barowa n-----------a to umyj oczy chłopie, patologiczne chamstwo to też sobie wymyśliłeś,
pasy w wrestlingu służą głównie budowaniu historii a nie do nagradzania lepszych sportowo,
jak nie wiesz na czym polega wrestling to nie obrażaj tych co się tym interesują
  • Odpowiedz
@adi555000: To są normalne zwroty, zadaje zwykle pytania, to ty zwracasz się do mnie i każesz mi myć oczy? Wtrąciłeś się w dyskusje z negatywnym nastawieniem i poszło to w złym kierunku. Przynajmniej dla mnie uderzanie krzesłem jest barowe. Ale może to jednak teatr?
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1: No dobra może i tak, to odpowiem. w wrestlingu nie ma ani barowych n-----------k (no czasem sie zdarzały ale to rzadko aby zbudować historię) ani patologicznego chamstwa (no to to może ostatnio w latach 90)
  • Odpowiedz
@adi555000: A to ja oglądałem to jako dzieciaczek, i tam się trzaskali krzesłami, albo z partyzanta ktoś nagle podbiegał, były bijatyki poza ringiem i dlatego tak to kojarzyłem. Masz może miejsce gdzie obserwujesz obecne walki? Zobaczyłbym jak to teraz wyglada.
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1: Znaczy krzesła czasem polecą i kilku na jednego też, ale to bardziej w celu budowania historii, aby sama walka była ciekawsza, jeżeli chodzi o aktualne pełne gale to watchwrestling ale ja raczej nie mam czasu na oglądanie i obczajam pojedyncze segmenty na kanale WWE na youtubie
  • Odpowiedz