Aktywne Wpisy
lronman +910
Czy przebywa ktoś z was obecnie w Lloret De Mar?
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
Mariaci +68
Czy ja dobrze rozumiem,że babka, która
-chodziła do szkoły w Kalinowce w Rosji,
-posiada podejrzanych znajomych
-jest zakochana w anatomii skóry specjalizuje się w upiększaniu brwi
jest asystentką polskiego premiera!?
-chodziła do szkoły w Kalinowce w Rosji,
-posiada podejrzanych znajomych
-jest zakochana w anatomii skóry specjalizuje się w upiększaniu brwi
jest asystentką polskiego premiera!?
- czy my się przypadkiem nie znamy?
A na p0lkę? Ja #!$%@?... na p0lkę jak na babę jagę, #!$%@?. Nie, na p0lkę jak na wygłodniałego bazyliszka który wyszedł na żer, #!$%@?. Spojrzysz się na p0lke-witaminkę, to jak zauważy, że się na nią patrzysz to, #!$%@? albo podejdzie i ci #!$%@? plaskacza za próbę gwałtu albo się spyta:
- co #!$%@?, zasłużyłeś, żeby móc spojrzeć na księżniczkę? Patrzysz się na mnie na p0lkę-witaminkę. Wiesz kim ja jestem, #!$%@?? Nie mam urody #!$%@? ale za to o siebie nie dbam. Mam #!$%@? wymagania. Mam wymagania!
#logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #p0lka
Te same Julki które są obiektem pożądania Mokebe bo jako nieliczne kobiety chcą z nimi wchodzić w relacje.
Cała ta akcja zresztą jest na rękę Rosjanom, nie udało się skłócić Ukrainy z Polską to uderzyli w ego Juleczek. Wiele wskazuje że to kacapska akcja.
@DonTadeo: Marksizm to kacapska akcja i to bardzo udana na zachodzie. Są mistrzami w praniu mózgów nie tylko u siebie. W październiku nasze loszki eksplodują od nienawiści do Ukrainek. A wystarczyło odrobinę uczciwości.
@harold97: ja nigdy z tym problemu nie mialem, nawet wydawałoby się najwredniejsza baba za ladą się do mnie szczerzy jak się uśmiechnę :D
Co nie zmienia faktu ze może być zrosjanizowana Ukrainka, a polki i tak dostały bulu dupy
Komentarz usunięty przez autora