Wpis z mikrobloga

@Jagoo: Ale to też pokazuje pewną hipokryzję. Strajk kobiet? Namawianie do palenia kościołów na wykopie, pochwalanie wandalizmu i wszystko inne na wykopie spoko. Kilka słów nie nawołujących do przemocy odnoszące argumenty o mężczyznach na Ukrainie do kobiet w Polsce? Ojej, ojej ... musimy kasować ... jeszcze to by mogło kogoś urazić XD Najpewniej niezbyt myślących tych ludzi broniących zamordystę Zelenskiego XD
@CyfrowyD ale teraz o czym mówisz? Że ja coś kasuje? Gdyby ktoś przy mnie chciał palić koscioł to bym wandala zdzieliła po głowie, należy szanować dobytek architektoniczny. I co ze strajkiem kobiet? Twój post był po prostu mocno nasiąknięty dziwną nienawiścią
Że ja coś kasuje?

@Jagoo: Nie ty, moderacja.

Twój post był po prostu mocno nasiąknięty dziwną nienawiścią

@Jagoo: Ten post nie był niczym innym jak pokazaniem bezsensowności argumentów gdyby odnieść je do strajku kobiet. To były 1:1 argumenty osób twierdzących, że mężczyźni powinni zostać na Ukrainie tylko ze zmienioną płcią. Niestety w Polsce jest pozwolenie na dyskryminację mężczyzn. Postów podczas strajku kobiet, niezależnie od tego jaka agresywne by nie były,
@CyfrowyD też uważam że faceci są dyskryminowani, szczególnie jeśli chodzi o prawa rodzicielskie. Co do wojny niestety nie potrafię się ustosunkować. Wiem tylko tyle, że gdybym była w kraju okupowanym to raczej chciałabym pomóc bo nie mam nic do stracenia. Nie wiem jak się odnieść do przymusu pozostania w kraju podczas wojny, a myslalam o tym dość dużo. Choć teraz mam myśl, ciekawe jakie są statystyki faktycznej pomocy, która realnie coś zmienia