Wpis z mikrobloga

@ShogunSdz mówisz o ammo a ja o spłonkach ;) coś tam nam amunicji sprzedają ale lecą głównie na kontraktach wojskowych. Przez te ich rotacje w zarządzie ciężko się z nimi dogadać żeby coś kupić.
  • Odpowiedz
@ShogunSdz: Przy obecnej sytuacji... Osobiście BN jakościowo stoi w miejscu kiedy rozpoczął się boom na amunicję elaborowaną.
@rybka11111: Nawet zakładając boom na strzelectwo to fabryka prochu czy spłonek szybko nie powstanie może jako część "pełnowymiarowej" fabryki pod rynek cywilny bo nawet w USA produkcja amunicji to dosyć "chimeryczny" rynek gdzie raz rynek pochłonie każdą ilość w innym tniesz produkcję bo nie schodzi na bieżąco.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ShogunSdz: w sklepie proce i pestki dma 1.4, ale jak przyniesiesz łuski to 1.3. Magtecha .22 w słoiku kupowałem po 36 groszy i pomimo, że cały jest w smalcu to lubi się z konwersją. (ʘʘ)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ShogunSdz: z .22 jest jeszcze spoko, w zeszłym tygodniu kupowałem CCI po 42 grosze chyba, żółte SK coś koło 65 gr, lepsze SK i Eley po 7X. Dzisiaj mam plan zabrać to na strzelnicę, zobaczyć jak co lata i zrobić grubszy zapas.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ShogunSdz: ja jeszcze w p&p nie byłem, widziałem na ich Facebooku tę informację. Z reguły kupuje u kwatermistrza, gunszopie albo właśnie w RParms. A no i top shot też ma dobry wybór.
  • Odpowiedz
  • 0
@johann89 serio? Top-shot ? Osobiscie mam takie odczucia: oni moga miec duzy wybor tylko im sie nie chce. A i za akcje z 223 to wole podjechac do pascala. (Widze ammo dostepne, nawet cena wzrosla z 3zl do 3.50zl, dzwonie i sie pytam dobry ja w sprawie ammo 223, i slysze ze nie maja ... , dzwonie do pascala amko w tej samej cenie i slysze wpadaj, to ammo mozesz normalnie
  • Odpowiedz