Wpis z mikrobloga

@Czikolachowski: No coś tam czytałem. Ja też mam na koncie takie instagramowe "modeleczki" po kilka tys followersów, ale ja mam ryjec ja się odwale to 7/10 i na mnie tak nie reagują jak na Ciebie, tylko musze nadrabiać bajerą do której latami musiałem dochodzić.
Stąd moja pewnego rodzaju zazdrość jak widze gości jak Ty i jak łatwo to niektórym przychodzi, no ale takie dostaliśmy karty ;d
  • Odpowiedz
No coś tam czytałem. Ja też mam na koncie takie instagramowe "modeleczki" po kilka tys followersów, ale ja mam ryjec ja się odwale to 7/10 i na mnie tak nie reagują jak na Ciebie, tylko musze nadrabiać bajerą do której latami musiałem dochodzić.

Stąd moja pewnego rodzaju zazdrość jak widze gości jak Ty i jak łatwo to niektórym przychodzi, no ale takie dostaliśmy karty ;d

@cebularz_szkorbutnikowy: jaka bajera xD One cię
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: ooo widze kolejny żałosny toksyczny incel xdd

Jednak masz trochę racji, faktycznie stawiam im drinki, kolacje, wożę je samochodem...

Ale do tego, UWAGA: rucham je (rozumiem, że twój incelski system wyparcia rzeczywistości może tego nie zaakceptować).
  • Odpowiedz
@cebularz_szkorbutnikowy: no tak, kolejny Oskarek 8/10 który nie ma co robić w życiu tylko siedzi na wykopie na przegrywowych tagach i gada o nieruchaniu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Gdybyś serio
  • Odpowiedz