Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: LoL jak ugadujesz się z laską że będziesz ją tylko pukał, to ją tylko pukaj, nie wyskakuj z emocjonalno-zaangażowanym gównem typu jak ci minął dzień, co u ciebie, jak się czujesz.
  • Odpowiedz
OP: @sramydamy:

ja bym tu nikogo nie słuchał nawet siebie, ale jeśli ona chce tylko ruchania to by mi się nie chciało i bym olał szona, fwb jest spoko kiedy można i z nią obejrzeć film i podymać ale bez większego zaangażowania.

ale ja mam 26 lat i nigdy nie ruchalem, wiec to jest dobra opcja dla mnie.
poza tym zobacz co napisala, przeciez chce tez chillowac
AnonimoweMirkoWyznania - OP: @sramydamy:
ja bym tu nikogo nie słuchał nawet siebie, a...

źródło: comment_164864384797lBkw9y9ufuswYVMFjfRL.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: taka zimną sukę to tylko olać nawet nie warto tego r----ć. Co za tępy szon xD
A co do ost wiadomości, nie już się nie odezwie sama z siebie. Albo znowu do niej napiszesz a ona cię opluje tak jak poprzednio, albo to ostatnia wiadomość jaką od niej dostałeś
  • Odpowiedz
OP: >taka zimną sukę to tylko olać nawet nie warto tego r----ć. Co za tępy szon xD

A co do ost wiadomości, nie już się nie odezwie sama z siebie. Albo znowu do niej napiszesz a ona cię opluje tak jak poprzednio, albo to ostatnia wiadomość jaką od niej dostałeś

@master4342: czemu ja tak wyzywasz. i skad wiesz ze sie nie odezwie? to po co pisala w ogole, nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: oj widać że mało czasu spędziłeś na tinderze jeszcze jesteś naiwny. Piszę żebyś przeczytał sobie na głos to co ona napisała i uznał czy ma ona jakiś szacunek do ciebie czy nie. Bo ja tutaj widzę że ona ma zachcianki a ty musisz się na wszystko zgodzić jeśli z twojej strony będzie jakieś ale to ona ucieknie. Jeśli ci się to podoba to pchaj się w te relację, tylko
  • Odpowiedz
OP:

oj widać że mało czasu spędziłeś na tinderze jeszcze jesteś naiwny. Piszę żebyś przeczytał sobie na głos to co ona napisała i uznał czy ma ona jakiś szacunek do ciebie czy nie. Bo ja tutaj widzę że ona ma zachcianki a ty musisz się na wszystko zgodzić jeśli z twojej strony będzie jakieś ale to ona ucieknie. Jeśli ci się to podoba to pchaj się w te relację, tylko żeby
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: "dla mnie ok, ze ma jakies zachcianki albo ze nie ma szacunku, wazne zeby bylo zaruchanie."

Przez takich jak ty laski z tindera tak się zachowują () Wszystko im wolno, bo mają cipę. Gardzę takimi jak ty.

Rób co chcesz, twoje życie
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak ona chce się r----ć, to ją ruchaj i tyle. Nie angażuj się, nie kupuj kwiatów, podejdź do tego jak do walenia konia, robisz co masz robić i nara. Nie spoufalasz się ze swoim wackiem, to z nią tak samo się nie zbliżaj emocjonalnie.
  • Odpowiedz