Aktywne Wpisy

PancakeV +1
Jaki jest wasz główny cel pracy?
Miałem ostatnio dyskusję że współpracownikami i oni mówili że nie pracują tylko dla pieniędzy, “pieniądze to nie wszystko”.
Jestem młodszy od nich o kilka(naście) lat a nasze poglądy tak się różniły. Oni nie mają wiary w swoją pracę, ja nie powinienem wymagać, “pieniądze nie są najważniejsze”
Lubie ich ale z mojej perspektywy praca to 100% kasa.
Czy na prawdę czlowiek może sie spełniac w pracy czymś
Miałem ostatnio dyskusję że współpracownikami i oni mówili że nie pracują tylko dla pieniędzy, “pieniądze to nie wszystko”.
Jestem młodszy od nich o kilka(naście) lat a nasze poglądy tak się różniły. Oni nie mają wiary w swoją pracę, ja nie powinienem wymagać, “pieniądze nie są najważniejsze”
Lubie ich ale z mojej perspektywy praca to 100% kasa.
Czy na prawdę czlowiek może sie spełniac w pracy czymś

yaso +55
Taki oto tort dałem radę zrobić sam, własnymi rękoma :)
Biszkopt, chrupka czekoladowo-orzechowa (nutella, orzeszki ziemne, chocapic), galaretka brzoskwiniowa a kawalkami owoców, bita smietana z mascarpone. A na wierzch drip z czekolady gorzkiej i deserowej.
Zdjęcie wnętrza w komentarzu.
#chwalesie #gotujzwykopem #pieczzwykopem #cukiernictwo #wypiek #tort
Biszkopt, chrupka czekoladowo-orzechowa (nutella, orzeszki ziemne, chocapic), galaretka brzoskwiniowa a kawalkami owoców, bita smietana z mascarpone. A na wierzch drip z czekolady gorzkiej i deserowej.
Zdjęcie wnętrza w komentarzu.
#chwalesie #gotujzwykopem #pieczzwykopem #cukiernictwo #wypiek #tort

Tyle, że przy starcie wyświetla teraz tylko przetestowane 2 gb (jako dual channel interleaved więc te dołożone) ;/ No, a w systemie (W8, 64-bit) wyświetla, że jest 3GB, a dostępne 2... WTF?
#komputery #informatyka #nieserwispc
@SpiderFYM
myślisz, że mogą się gryźć? ;_;
dzięki (。◕‿‿◕。)
bo włożyłem je tak, pierwszy slot 1 GB, drugi slot 2GB, trzeci slot 1 GB (żeby te dualowe były w slotach o tym samym kolorze, chociaż nie wiem czy to w ogóle może coś dać w tej konfiguracji)
Rozumiem, że to można rozpoznać po tym czy te czarne moduły, których jest 8 są po obu stronach? Ta patriot co prawda ma radiatory także i tak tego nie widać, ale ta dwugigowa AData ma właśnie po obu stronach takie moduły.
Kończą mi się pomysły, jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to wypróbowanie wszystkich kombinacji dla trzech modułów :D
te patrioty właśnie mają radiatory po obu stronach i nawet nie wiadomo ;d
no nic różowy pasku, dziękuję ci bardzo za pomoc, fajnie że chociaż z tym jednym dodatkowym gigabajtem się udało ;)
btw. gdzieś ty się uchowała, myślę że nie tak łatwo przyszłoby mi wskazać na dziewczynę, która bez trudu wskaże mi w komputerze gdzie jest pamięć ram, nie wspominając już o znajomości generacji pamięci, a co dopiero o jakiejś ich
właśnie cierpię na konsekwencje tego o czym mówisz, teraz wielu ludzi tu (że na wsi i w okolicy) uważa mnie za niezastąpioną, nie wiem w co włożyć ręce a jeszcze tu mirkuję ;;