Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +1455
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
Anetkia +473
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
Drugi rok z rzędu gdzie w ramach tzw, równouprawnienia, galę otwierają "czarni".
Człowiek jakieś 10-15 lat temu nie zwrócił by na takie coś uwagi, ale ze względu na dzisiejsze czasy takie coś staje się strasznie irytujące, i przynosi odwrotny skutek od zamierzonego.
#oscary #film
@rybazryzem85:
Kiedyś otwierali drzwi, dziś otwierają galę ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@rybazryzem85: bo patrzysz na to z perspektywy białej osoby. ja generalnie mam w piździe ten cały BLM, bo nie jestem aż tak szlachetną osobą żeby się wszystkimi problemami świata przejmować, ale zdaję sobie sprawę że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
@rybazryzem85: no ta jasne xD
Komentarz usunięty przez autora