Aktywne Wpisy

Gmeras +220
Witajcie Mirki i Mirabelki
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale

Wrrronika +182
UWAGA
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki
źródło: 1000029452
Pobierz

Netflix robi furorę na AnimeJapan 2022, prezentując najciekawsze fragmenty spośród 40 nowych, dostępnych od tego roku tylko na Netflix produkcji anime różnych gatunków, które spodobają się zarówno dotychczasowym fanom, jak i nowym widzom.
https://upflix.pl/aktualnosci/jojos-bizarre-adventure-vampire-in-the-garden-i-inne-anime-zaprezentowane-podczas-animejapan-2022-2022-03-27?utm_source=wykop.pl
#upflixnetflix <= tag do obserwowania/czarnolistowania
#netflix #upflix #animejapan2022 #ghostintheshell #ultraman #jojosbizarreadventure #vampireinthegarden #spriggan #upflixtrailers