Aktywne Wpisy
ninetyeight +737
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +14
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Nie mamy jeszcze dzieci, ale mieszkamy w bloku i czasem brakuje mi szybkiego wypadu posiedziec na trawie, czy zaprosic znajomych na ogrodek, a nie do mieszkania.
Mamy tez dom z ogrodem, ale na razie nie mieszkamy tam, jest tez troche za daleko (1,5h drogi) by w piatek po pracy zaladowac wszystko i jechac.
Wymysliłam sobie ogrodek ROD, sa rozne ciekawe oferty w odleglosci 10-15min spaceru od naszego mieszkania.
Stad tez pytanie: jak to sie po czasie sprawdza? Ile czasu tam spedzacie, ile czasu tygodniowo zajmuje wam ogarniecie ogrodka i malutkiej lauby?
#pytanie #ogrodnictwo #pytaniedoeksperta #patologiazmiasta #niebieskiepaski #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
@StarszyNabi: ja wlasnie tez! u nas na slasku malutki bez niczego 60tys. U niebieskiego na dolnym slasku dzialka z laubą itp. za 4tys... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Niedaleko mnie i w pobliżu miasteczka to nawet jakieś 5 arowe sprzedają na ogródek.
Jeżeli kupisz zadbaną działkę i chcesz mieć ją czysto rekreacyjną to raz na dwa tygodnie koszenie trawki i tyle. Wiadomo remonty domku/altany jakieś malowanie ale to raczej raz do roku/co dwa lata.
Trzeba to lubic i tyle