#tinder #zwiazki Poznałem pewna dziewczynę ale strasznie ma na punkcie swojego kota i zwierząt i wysyła mi z nimi jakieś zdjęcia albo filmiki, do tego lubi jakieś tam ziółka zbierać ale jest ładna i nie wiem czy warto zaczynać w ogóle Bo jak będę miał się zmienić na kogoś kto udaje ze kocha koty to podziękuje Dziś już chce się spotkać Do tego po pisaniu z nią widzę ze nie ma co się silic na jakieś podteksty itp Miał ktoś odczynienia z tego typu organizmem?
@EL98: głównie to, że laska ci w ogóle nie odpowiada, jeśli chodzi o charakter i zachowanie, ale rozważasz dalszy rozwój relacji, "bo jest ładna". to o kotach to bardziej taki prztyczek
Btw. wiedziałam, że niechęć do kotów u typów to red flag
@CocoJamboolin: red flag to raczej "kocia mama", może po prostu ma złe doświadczenia, ale po kiego się pcha w związek z laską która ma bzika na punkcie kotów, to już jest red flag
red flag to raczej "kocia mama", może po prostu ma złe doświadczenia, ale po kiego się pcha w związek z laską która ma bzika na punkcie kotów, to już jest red flag
@Aik-: tak jak napisałam wyżej, to może być "red flag" dla typów, (dla których często kocią mamą będzie już dziewczyna po prostu dbająca o swoje koty xd), dla kobiet red flagiem będzie, jeśli facet nie lubi kotów. kobiety zawsze
@uberGoy no właśnie nie, bo lubi koty za bardzo, jest cyganką, wierzy w reinkarnacje i gra na akordeonie. Same najgorsze cechy :) A dodatkowo nie odpowiada na podteksty czyli trzeba z nią chodzić żeby poruchać.
tak jak napisałam wyżej, to może być "red flag" dla typów, (dla których często kocią mamą będzie już dziewczyna po prostu dbająca o swoje koty xd), dla kobiet red flagiem będzie, jeśli facet nie lubi kotów. kobiety zawsze powinny zwracać uwagę na to, jaki faceci mają stosunek do kotów. ( ͡°͜ʖ͡°)
Nie tyle co stosunek do kotów co do zwierząt wogóle Zazwyczaj jest tak,że
#zwiazki
Poznałem pewna dziewczynę ale strasznie ma na punkcie swojego kota i zwierząt i wysyła mi z nimi jakieś zdjęcia albo filmiki, do tego lubi jakieś tam ziółka zbierać ale jest ładna i nie wiem czy warto zaczynać w ogóle
Bo jak będę miał się zmienić na kogoś kto udaje ze kocha koty to podziękuje
Dziś już chce się spotkać
Do tego po pisaniu z nią widzę ze nie ma co się silic na jakieś podteksty itp
Miał ktoś odczynienia z tego typu organizmem?
@EL98: głównie to, że laska ci w ogóle nie odpowiada, jeśli chodzi o charakter i zachowanie, ale rozważasz dalszy rozwój relacji, "bo jest ładna". to o kotach to bardziej taki prztyczek
@ultramale: może dla facetów, ale to i dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CocoJamboolin: red flag to raczej "kocia mama", może po prostu ma złe doświadczenia, ale po kiego się pcha w związek z laską która ma bzika na punkcie kotów, to już jest red flag
@Aik-: tak jak napisałam wyżej, to może być "red flag" dla typów, (dla których często kocią mamą będzie już dziewczyna po prostu dbająca o swoje koty xd), dla kobiet red flagiem będzie, jeśli facet nie lubi kotów. kobiety zawsze
@uberGoy no właśnie nie, bo lubi koty za bardzo, jest cyganką, wierzy w reinkarnacje i gra na akordeonie. Same najgorsze cechy :) A dodatkowo nie odpowiada na podteksty czyli trzeba z nią chodzić żeby poruchać.
Nie tyle co stosunek do kotów co do zwierząt wogóle
Zazwyczaj jest tak,że