Wpis z mikrobloga

Chyba nieświadomie i nieplanowanie zostałem "fanbojem" Samsunga. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Swoją drogą, szybko się uwinęli z dostarczeniem słuchawek i zwrotu kasy za przedsprzedaż. 1.03 zrobiłem zgłoszenia, 14.03 i 17.03 zaakceptowali, a wczoraj dostałem kasę i wysłali słuchawki. Myślałem, że będę czekał gdzieś do połowy kwietnia.

Jest tu ktoś kto używa te budsy? Póki co tylko testowałem i ustawiałem, ale na najmniejszych gumkach coś mnie uszy bolą, jakby za mocno gniotły przez ten owalny środek gdzie się gumkę zakłada. Ten typ tak ma czy to kwestia przyzwyczajenia?

#samsung #galaxy #android
krry - Chyba nieświadomie i nieplanowanie zostałem "fanbojem" Samsunga. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
...

źródło: comment_1648216254Ab3RtjfwSubS1vBPV0geKY.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
@rav3k: Activa 2 mam prawie dwa lata - więc nie było możliwości kupienia GW4. Myślałem w zeszłym roku nad zmianą, ale nie udało mi się Activa sprzedać więc póki co zostaje. Mam wersję LTE (i tylko taka wchodzi w grę) więc za 400zł GW4 bym nie dorwał. ;)
  • Odpowiedz
@Sebeq92: To co ja dostałem (kasa i słuchawki) to też z promocji na przedsprzedaż S22. Teraz wyszły nowe A53 i z tego co mi wiadomo to też dają słuchawki i kasę.
  • Odpowiedz
@impact18: Nie. Kupiłem w EuroRTV bo trafiłem na Pepperze kod -300zł. Dodatkowo wziąłem na raty, dzięki czemu mam dwie raty gratis. Do tego zwrot za utylizację.
Ostatecznie wyszło jakieś 950zł taniej + darmowe słuchawki.
  • Odpowiedz
@krry: Jakieś pół roku temu mocno szukalem sluchawek od samsunga i przewetrowałem wszystkie. Buds pro niestety sa niewygodne i jakies tam z nimi byly problemy z uczuleniem na nikiel.

Najlepszy model to buds+. Mega wygodne, mega bateria i graja bdb.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MercedesBenizPolska: Dostałem za darmo więc nie narzekam. Za własne pieniądze na pewno bym nie kupił słuchawek za 1k zł.
Na małych gumkach po 5 min mnie gniotły, ale zmieniłem na średnie i dziś bez problemu 2h słuchałem. Co do uczulenia to nie wiem, jeśli coś wyjdzie to z czasem.

I tak są lepsze niż moje poprzednie Haylou.
  • Odpowiedz
@krry: mam budsy pro od sierpnia i o ile grają super to również uważam, że są po prostu niewygodne. Co prawda uszy mnie nie bolą ale bardzo ciężko jest mi je dopasować tak, żeby dobrze leżały.
  • Odpowiedz
@pol12333: Póki co zbyt długo ich nie używałem, ale nie leżą idealnie, to fakt. Spróbuję jeszcze największe gumki przetestować, może coś się poprawi.
  • Odpowiedz