Ukraincy już mogą ubiegać się o świadczenia socjalne w Polsce xD to oznacza dodatkowy dodruk pustego pieniądza. Powodzenia #!$%@? dla nas. Sami się wykończymy. #ukraina #wojna
@RazumichinZiK: i tak by robiła. Nie widzę specjalnej różnicy z ukraińcami czy bez. Zwłaszcza że chcą na rynku jeszcze więcej pieniędzy obniżając podatki
@RazumichinZiK: zadaje sobie sprawę że będzie drożej i pewnie nie dam rady odkładać tyle kasy co wcześniej, no i pewnie klientów będzie mniej. Ale jeżeli ktoś potrafi coś w życiu zrobić, to myślę że stan jego życia nie ulegnie gwałtownej zmianie ( ͡°͜ʖ͡°)
@lock_75: ale co zmieni twoje gadanie o tym? Napisz list do rządzących albo idź zorganizuj strajk przeciw uchodzcom. Gdybyś miał godziwe pieniądze to raczej nie bulwersowalbys się tym, tylko już myślał co zrobić by na tym nie stracić zbyt wiele .
@RazumichinZiK: ja myślę tak a ty inaczej. Każdy ma swoje zdanie. Po prostu od początku wojny śmieszą mnie te teksty jak Ukraińcy mają u nas zajebiście :)
@lock_75: ogólnie również nie popieram tego co robi rząd. Jeśli Ukraińcy mielby dostać jakieś zapomogi to wolałbym gdyby było to z jakiegoś funduszu unijnego na przykład.
@lock_75: no to dlaczego się nie szanujesz i nic z tym nie robisz? Normalnie niczym lewak, rączki krótkie do zrobienia czegoś, a język długi do #!$%@? xD
@BigiBoy: ale co ty #!$%@? xD inflacja teoretycznie jest do zignorowania, bo wystarczy dostac podwyzke od pracodawcy. ale jezeli ktos ma oszczednosci... to wlasnie, co z nimi? po prostu topnieja? oszczednosci to akurat nie jest problem dotyczacy najbiedniejszych
#ukraina
#wojna
Komentarz usunięty przez autora
Idiotyczne masz podejście do życia.
@lock_75: no to dlaczego się nie szanujesz i nic z tym nie robisz? Normalnie niczym lewak, rączki krótkie do zrobienia czegoś, a język długi do #!$%@? xD
@BigiBoy: ale co ty #!$%@? xD inflacja teoretycznie jest do zignorowania, bo wystarczy dostac podwyzke od pracodawcy. ale jezeli ktos ma oszczednosci... to wlasnie, co z nimi? po prostu topnieja?
oszczednosci to akurat nie jest problem dotyczacy najbiedniejszych