A co to? Próba doprowadzenia do zakopania znaleziska, w którym Winnicki zwraca uwagę na lenistwo 36 z 40 członków Komisji Obrony Narodowej, którym nie chciało się przeczytać dokumentu, który mieli omawiać? Dlaczego Neurosji zależy na ukręceniu łba tej sprawie?
wy chyba czytać nie potraficie, wyraźnie napisałem że śmieszne komentarze i że polecam bo aż się oplułem do tego w zdjęciu wpisu nie było nic o zakopywaniu ani to że ja zakopałem, tam był obrazek Konfederosja więc przerobiliście mój wpis tak by wam odpowiadało i pasowało do waszej teorii
proszę nie manipulować moimi wpisami, wiem że jesteście zdolni do tego ale to już jest śmieszne :-)
@L3stko: gdy ich idole jeżdżą chlać na wycieczki krajoznawcze pod przykrywką komisji obrony to muszą tych idoli bronić o grubszych wałkach nie wspominając
#polityka #moderacjacontent #neuropamanipuluje #konfederacja #bekazlewactwa
źródło: comment_1648157556IgmfrxkQNKM27uCEMCjnw0.jpg
Pobierzdo tego w zdjęciu wpisu nie było nic o zakopywaniu ani to że ja zakopałem, tam był obrazek Konfederosja
więc przerobiliście mój wpis tak by wam odpowiadało i pasowało do waszej teorii
proszę nie manipulować moimi wpisami, wiem że jesteście zdolni do tego ale to już jest śmieszne :-)
o grubszych wałkach nie wspominając