Ehh znowu wykopki masują się po swoich małych prąciach, bo dudełe coś tam postękał w stronę Putina xD Jak to ma pomóc naszej sprawie, ukraińskiej sprawie, europejskiej sprawie? Nie wiem. Eh zaprezentować przez p0lakami trochę pustych i prymitywnych gestów i już się rzucają do głosowania na pis niczym wygłodniały kundel na kiełbasę....
@PrzeKomentator: Bo wykopki to głupiutkie zwierzątka które łapią się na podniosłe hasełka o robieniu komuś kuku. Jak Braun w Sejmie obiecał Niedzielskiemu wiszenie to też masowo walili konia ze szczęścia i wpłacali hajs zarąbany mamie na zrzutkę dla Pana pOsła. Zrzutka się skończyła, hajs zniknął, Niedzielski chodzi sobie cały i zdrowy xD
@PrzeKomentator: wykopki maja ta sama mentalnosc co ruscy.Jedyna roznica jest taka ze ruskich jest duzo i moga zalac przeciwnika masa.Polska moze co najwyzej podbic Wyspy Wielkanocne a i co do tego mam watpliwosci.Gdybysmy byli ogromni tak jak Rosja to wykopki by klaskaly uszami na wiesc o tym ze Karakan wojne komus wypowiedzial.
@PrzeKomentator: Putina, Merkel i całego lobby LGBT. Jego wysłannik Trzaskowski mógł przecież zostać prezydentem i wprowadzić lekcje masturbacji w szkole ( ͡°͜ʖ͡°)
@PrzeKomentator: no jak dla mnie to po prostu się śmieją z smieszno-głupkowatego tekstu, a tys się sfajdal. Odpocznij trochę od tego komentowania może bo przez tę wojnę coraz bardziej toksyczny się robisz i zioniesz nienawiścią na prawo i lewo ( ͡º͜ʖ͡º)
Jak to ma pomóc naszej sprawie, ukraińskiej sprawie, europejskiej sprawie? Nie wiem.
Eh zaprezentować przez p0lakami trochę pustych i prymitywnych gestów i już się rzucają do głosowania na pis niczym wygłodniały kundel na kiełbasę....
#bekazpisu #bekazpolakow #bekazwykopkow #bekazkatoli #neuropa
Jak Braun w Sejmie obiecał Niedzielskiemu wiszenie to też masowo walili konia ze szczęścia i wpłacali hajs zarąbany mamie na zrzutkę dla Pana pOsła. Zrzutka się skończyła, hajs zniknął, Niedzielski chodzi sobie cały i zdrowy xD
"Oooooo ale im pokazał, do boju" - z cyklu zdania które wypowiesz po oglądaniu rządowej telewizji w Polsce oraz w Rosji
@PrzeKomentator: a i tak wykopki pomagają europejskiej sprawie lepiej niż Niemcy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Karl_Tofel: tak, tak a Tusk to agent Putina xD