Aktywne Wpisy
klewerewel +3
#rozowepaski #polska #warszawa #zwiazki #pieklokobiet
Nigdy nie widziałam faceta pchającego wózek z dzieckiem. Dlaczego zawsze jest to matka?
Nigdy nie widziałam faceta pchającego wózek z dzieckiem. Dlaczego zawsze jest to matka?
ProblemM8 +274
Ludziom mocno bambinizm wszedł. Mamy psa; partnerka pięści się nad nim jak dzieckiem. Ostatnio paznokcia sobie trochę rozwalił bo biegal jak wariat po ogrodzie. Ja mówię że trzeba zaczekać to mu odrośnie, przecież nie kuleje, ani nie wygląda źle. Ona że trzeba do weterynarza. #!$%@? pójdzie się kilkaset złotych znowu #!$%@?ć na 10 minutowa wizytę na której weterynarz powie to samo co ja (przerabiałem to już kilka razy)
A do tego nazywanie
A do tego nazywanie
Jakoś nie widzę sensu żeby zacząć od nas szczególnie że tu teraz siedzi 11k żołnierzy nato.
Jak czytałem artykuły to NATO głównie martwi się tym jak zabezpieczyć kraje bałtyckie. Szczególnie, że w takiej Łotwie jest 20% rosyjskiej populacji więc rosja mogłaby zrobić po raz tysięczny akcję z obroną swoich rodaków przed ludobójstwem.
#ukraina
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kantar: A kto powiedział, że te wojska włączą się od razu do walki? Będą stać z boku i czekać na rozkaz od swojego dowództwa, które to będzie czekać na zgodę dyplomatów.
@Argony: a naasze nie beda czekac?
Rosja miałaby nie strzelać do celów wojskowych w polsce na początku a same brygady by się jakoś podzieliły czy co.
Innej opcji żeby nie zabić żołnierza nato/usa nie widzę.
@Kantar: a brygady mieszane dowodzone są przez NATO
To jeszcze jakoś podczas aktywnych starć się w nie anagażować? I co potem? mieć wojska rosyjskie dookoła siebie i swoje armie w okrążeniu? xD
A umowa jest, po to jest NATO
Nie wiem jak można takie wysrywy pisać bez