Aktywne Wpisy
Kumpel19 +35
19-latka Ruslana Danilkina dwa tygodnie temu straciła nogę w rosyjskim ostrzale artyleryjskim..
Deklaruje że chce się dalej zaangażować w obrone swojej ojczyzny - ukrainy - że "nie pozostawi swoich chłopaków", i chce wrócić jak najszybciej do swojej jednostki.. choćby pomagać przy kuchni wojskowej.
#ukraina #wojna #rosja
Deklaruje że chce się dalej zaangażować w obrone swojej ojczyzny - ukrainy - że "nie pozostawi swoich chłopaków", i chce wrócić jak najszybciej do swojej jednostki.. choćby pomagać przy kuchni wojskowej.
#ukraina #wojna #rosja
FejsFak +316
Normalny chlopak 18-25 jedynie czym może dodać sobie lat to zarost lub fryzura, a #p0lki ? Patrzysz na takie urwisko i myślisz sobie, ale zadbana 40 latka, a okazuje sie że ona skończyła ledwo 25!!! Nie chodzi o samą urodę(ladna/brzydka) tylko o samą percepcję ich wieku.
Jedynie przyczyny o których wiem:
-picie alkoholu od 15 roku życia przynajmniej raz w tygodniu
-tanie kosmetyki i nieumiejętne uzycie
-nadwaga(skinny fat)
-niska jakość pożywienia
-spanie w wątpliwej jakości makijażu
-ogólne zaniedbanie i p0lkowe geny
-dziecko
Jestem przerazony, ze typowa 25 latka teraz wygląda jak 35yo pani od angielskiego
#przegryw #p0lka #gownowpis #blackpill #takaprawda #tinder
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież 99% 25 letnia p0lka na ulicy wygląda jak mówisz, niby 25 lat, a wyglądają na 35, laski mają prime w wieku 18-22, prawdziwi farciarze mają laski w tym wieku
Nie piję alkoholu, unikam słońca, lekko podchodzę do życia i ludzie dają mi mniej lat, niż mam (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ogólnie z polskimi facetami jest niewiele lepiej, tylko ci zazwyczaj nawet przy mocno