Wpis z mikrobloga

Czemu p0lki na aplikacjach radkowych i w zyciu codziennym wyglądają jak STARE RASZPLE AKA stare urwisko?
Normalny chlopak 18-25 jedynie czym może dodać sobie lat to zarost lub fryzura, a #p0lki ? Patrzysz na takie urwisko i myślisz sobie, ale zadbana 40 latka, a okazuje sie że ona skończyła ledwo 25!!! Nie chodzi o samą urodę(ladna/brzydka) tylko o samą percepcję ich wieku.

Jedynie przyczyny o których wiem:
-picie alkoholu od 15 roku życia przynajmniej raz w tygodniu
-tanie kosmetyki i nieumiejętne uzycie
-nadwaga(skinny fat)
-niska jakość pożywienia
-spanie w wątpliwej jakości makijażu
-ogólne zaniedbanie i p0lkowe geny
-dziecko

Jestem przerazony, ze typowa 25 latka teraz wygląda jak 35yo pani od angielskiego
#przegryw #p0lka #gownowpis #blackpill #takaprawda #tinder
źródło: comment_164797800473IyyLzQcxL2sJz7oRhmMp.jpg
  • 8
@Pepega: Jeszcze nieużywanie kremów z filtrem, stres, niewysypianie się. Problemem jest też to, że kobiety mają cieńszą i wrażliwszą cerę niż mężczyźni.

Nie piję alkoholu, unikam słońca, lekko podchodzę do życia i ludzie dają mi mniej lat, niż mam ( ͡ ͜ʖ ͡)
@Pepega: po wypluciu bachorów baba od razu wygląda na +10 lat. Do tego ogólnie mało higieniczny tryb życia. Mało która uprawia regularnie sport. Szczupłą sylwetkę (właściwie skinny fat) najczęściej zawdzięczają genom + niejedzeniem po prostu, albo jedzą po 500 kcal. Zatem niedożywione, niedospane, niedotrenowane, nafutrowane kofeiną od rana do nocy, makijaż od 14 roku życia. Wszystko w temacie.
Ogólnie z polskimi facetami jest niewiele lepiej, tylko ci zazwyczaj nawet przy mocno