Wpis z mikrobloga

Jak widzę Ukraińców w parku, bawiących się śmiejących, wśród nich chłopów w wieku walcznym, to mnie bierze obrzydzenie. Jeszcze jakby była jakaś skrucha, cokolwiek, to nie impra na całego.

A potem czytam tu tag i widze jak jeden z drugim beciakiem się anonsują żeby zrobili tak samo jakby putin wlaz do polski.

Skoro "nayintelygenyniejszym" rozwiązaniem jest uciekać jak szczur, to czemu od razu tu nie zawiesimy ruskiej flagi?
#ukraina
  • 11
  • Odpowiedz
Skoro "nayintelygenyniejszym" rozwiązaniem jest uciekać jak szczur, to czemu od razu tu nie zawiesimy ruskiej flagi?

@PijeIBije: A dlaczego rosyjskiej? Ja bym z chęcią zawiesił amerykańską albo niemiecką ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co ty na to?
  • Odpowiedz
@DzikiJelonek Niemcy są bardzo tolerancyjni. Zwłaszcza to widać od 2014 roku jak wladzio #!$%@? inny kraj a pan Niemiec to toleruje i bierze od wladzia gaz którym może szantażować ekonomicznie pół europy( ͡º ͜ʖ͡º) jak to nie jest cebula to ja nie wiem
  • Odpowiedz
@PijeIBije: ale w komentarzach kwik #!$%@?. Tacy jak Ci tutaj to powinni już dawno stąd wypieprzać na jakąś bezludną wyspę.
Żyjemy w kraju, który musiał tyle walczyć o wolność i tożsamość narodową. A teraz żyją tu tacy bezpłciowy ignoranci bez jaj, że powstańcy się w grobach przewracają. I teksty o wywieszaniu czyjejś flagi... Dla mnie totalne zera.
  • Odpowiedz