Wpis z mikrobloga

To mówisz, że Twoje zakola i niski wzrost są problemem w kontaktach z dziewczynami? Bzdura wszystko siedzi w Twojej głowie tak samo jak Ty siedzisz wiecznie przed komputerem i używasz jej tylko do grania w gry... i niczego więcej... może wyszedłbyś do ludzi, pobiegał, zjadł serek i wziął prysznic? Mam kolegę, który z ostatniej imprezy wziął na chatę laskę 10/10 a też jest niski i ma zakola, ale codziennie sprawdza u lokalnego stolarza czy jego stół wytrzyma nacisk wściekłej pięści bijącej zainteresowaniami ehhh gdybym tylko ja miał takie zainteresowania jak on, zrobiłem im zdjęcie pamiątkowe gdybyście nie wierzyli #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #zwiazki #wychodzimyzprzegrywu #redpill #harlekinydlaprzegrywow #przegryw #blackpill #rozowepaski
rediws - To mówisz, że Twoje zakola i niski wzrost są problemem w kontaktach z dziewc...

źródło: comment_1647896559DedDgEy2rsenxDaiOBbUoc.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rediws: kiedys podsluchalem rozmowe jak niski zakolak sie zalil p0lce, ze ma zakola. P0lka powiedziala, ze jej zakola nie przeszkadzaja i wymieniona przez nia osoba, ktora jej sie podoba z zakolami jest wlasnie ten pan ze zdjecia takze xD
  • Odpowiedz
@rediws: mam takiego koleżkę co ma średni ryj i 172cm wzrostu i kilka dziewczyn same do niego pisały, kilka zlało ale kilka też do Niego podbijało, ja 183 wzrostu średnia morda i taka se sylwetka, też do mnie pare dziewczyn pisało a do tego wiem ze conajmniej 3em dziewczynom się podobam. Nie neguje blacpill ale chyba pora zacząć od żyć w prawdziwym świecie i zobaczyć jakich gości wybierają kobiety. Wgl
  • Odpowiedz