Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +20
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

daoskar88 +63
Właśnie doświadczyłem na własnej skórze czegoś o czym tylko czytałem w internecie. Jestem w szoku jak mogło dojść do takiej sytuacji, a gdyby mnie nie było w domu i szybka reakcja to co by mogło sie stać nawet nie chce myśleć.. Obudził dym i nieprzyjemny zapach, dym wydobywający sie z pod szafki tv. Okazało sie, ze dym wydobywał sie z okolicy wtyczki.
Dekoder TV kablowej zapalił sie sam.
Model dekodera ADB-3830CD
Jeśli jeszcze
Dekoder TV kablowej zapalił sie sam.
Model dekodera ADB-3830CD
Jeśli jeszcze
źródło: temp_file3623388973866270311
Pobierz

Apple Magic Keyboard ujdzie czy jednak jest tak samo przeciętna jak Magic Mouse 2? Dostanę niedługo nowy sprzęt a na pokładzie Magic Trackpad i właśnie klawiatura Appla. Dodam tylko, że w pracy mam MX Keys i sobie chwale. Czy w takim przypadku warto zamienić np na MX Keys Mini czy Applowska da rade ? Brak podświetlenia nie powinno być problemem :)
#apple
A magic mouse to g---o osrane xD
Fajne jest tylko przewijanie bez kółka po całości powierzchni ale i tak nie polecam
Sam nie wiem jak to jest, że według niektórych to najlepsza myszka a jej gestów nie da się zastąpić niczym innym a dla innych osób to najgorsze urządzenie jakiego używali :D Nawet zwykła myszka potrafi wzbudzić tyle kontrowersji. Zawsze jak gdzieś w Media czy Ispot bawiłem się iMackiem to ta myszka wydawała mi się takim znakiem rozpoznawczym komputera stacjonarnego Apple.