Aktywne Wpisy
Sigfried +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Możecie mówić co chcecie o Polaku ale gość jest cały czas w treningu, ludzie którzy z nim trenują nie komentują niczego oficjalnie, ale podobno jest w bardzo dobrej formie, dodatkowo motywowany chęcią udowodnienia wszystkim po zamieszaniu z budową. Ferrari jest świadomy że technicznie odstaje od Polaka i siedzi mu to w głowie. To co zrobili z nim na konfie to inna bajka, bo chcieli z niego zrobić farmazoniarza którego „boli paluszek” co było turbo słabe, ale wydaje mi się że on ma głowę teraz jak Malczyński przed walka z Polakiem i efekt może być podobny jak wtedy.
#famemma #ferrari #polak
@zwyrocznia: #!$%@? on mózgu nie ma to czego ma się bać. On wszystkie walki prawie przegrał