Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +41
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Gość dodał ogłoszenie w sobotę o 8 rano, o 8:40 zadzwoniliśmy z dziewczyną że chcemy oglądać - prawdopodobnie byliśmy pierwszymi osobami które się w tej sprawie odezwały
Dzisiaj oglądaliśmy mieszkanie, spodobało nam się, facet chciał żebyśmy pokazali nasze trzy ostatnie wypłaty - no okej, może ma złe doświadczenia, wolał się upewnić że nas stać, po sprawdzeniu sam stwierdził że na pewno jesteśmy wypłacalni
Pogadaliśmy jeszcze chwile, spełnialiśmy wszystkie warunki jakie chciał - bez dzieci, bez zwierząt, niepalący, obydwoje mamy pracę
Na koniec rozmowy facet nam mówi że poza nami kilka innych osób dzisiaj ogląda to mieszkanie i wieczorem napisze nam co i jak
Jest wieczór, z jego strony cisza = znalazł kogoś innego
Moje pytanie brzmi czy takie castingi na to komu się wynajmie mieszkanie są normalne czy to z tym gościem jest coś nie tak? To było pierwsze mieszkanie jakie oglądaliśmy i jesteśmy mocno zmieszani, bo nie dość że byliśmy prawdopodobnie pierwsi to z naszej strony wszystko było okej, a koniec końców musimy szukać dalej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wynajem
Ciesz się, że nie jest jak stanach, gdzie castingi są wieloetapowe.
Komentarz usunięty przez moderatora
No nic, to zawsze jakieś doświadczenie, dziękuję wam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora